Muharrem İnce sonrası Memleket Partisi ne olacak? İşte yeni partinin adı ve lideri

Muharrem İnce'nin CHP'ye katılmasının Memleket Partisi'nin ne olacağı belli oldu. Gazeteci Barış Yarkadaş katıldığı canlı yayında dikkat çeken bir iddiada bulundu. Yarkadaş, yeni partinin adını ve liderini açıkladı.

GİRİŞ 20.07.2025 07:36 GÜNCELLEME 20.07.2025 07:36
Bu Habere 122 Yorum Yapılmış

Memleket Partisi'ni kuran Muharrem İnce'nin yeniden CHP'ye katılmasıyla Memleket Partisi'nin ne olacağı merak ediliyordu. Gazeteci Barış Yarkadaş, Memleket Partisi'nin geleceğine ilişkin dikkat çeken bir kulis bilgisi paylaştı.



ADI VE LİDERİNİ AÇIKLADI

TGRT Haber'de Taksim Meydanı programında açıklamalarda bulunan Yarkadaş, parti yönetiminin yeni bir parti kuracağını ve Genel Başkan adayının da Reşat Şahin Öztürk olduğunu bildirdi.



Yarkadaş şu ifadeleri kullandı;

Yarın Memleket Partisi kapanıyor. Memleket Partisi'nden bu akşam itibariyle artık tüm yöneticiler, delegeler ayrılıyorlar. Yarın kurultay da belki 5-10 kişiyle yapılacak.

Genel Başkan Adayı Reşat Şahin Öztürk. Cumhuriyetçi Millet Partisi'ni kurma kararı aldı. Arkadaşlarıyla toplandı ve Genel Başkan adaylığını ilan edecek

 

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel / Siyaset Sorumlu Editör
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci  .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 122
  • saim 1 ay önce Şikayet Et
    Sayın ince verdiğin sözü tut. Hemen siyaseti bırak.........Yalovada tavuk yetiştirş öyle demiştin.
    Cevapla
  • Yorumcunun biri 1 ay önce Şikayet Et
    bu muhalefetin işleri hep lay lay lom bir tane ciddi tarafları yok birde milletten oy beklerler
    Cevapla
  • Poydoros 1 ay önce Şikayet Et
    Ulan Muharrem döneklikte çığır açtın .
    Cevapla
  • fukara 1 ay önce Şikayet Et
    Hırs bunların başını yedi ama hala eski tas eski hamam
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    bunların hiç birinden hayır gelmez
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD, Abbas'a vize vermedi! Fidan'dan açıklama: Alternatifler seçeneklere çalışıyoruz
ALTAY Tankı'nın seri üretimini ilk kez görüntüledi