CHP'liler yine yumruk yumruğa girdi

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, Hasanoğlan beldesiyle Elmadağ ilçesini ziyaret etti. Baykal'ın Elmadağ ziyareti sırasında partililer arasında arbede çıktı.

CHP'liler yine yumruk yumruğa girdi
CHP'liler yine yumruk yumruğa girdi
GİRİŞ 02.11.2008 22:32 GÜNCELLEME 02.11.2008 22:32

Elmadağ'da partililere hitap eden Deniz Baykal, ardından yeni yapılan ilçe başkanlığı binasına geçti. Bu sırada binaya girmek isteyen partililer izdihamı önlemek amacıyla gençlik kolları üyeleri tarafından engellendi. Baykal'ın binadan ayrılmasından sonra partililer arasındaki gerginlik kavgaya dönüştü. Hasanoğlan beldesinden gelen partililerle Elmadağ grubu arasındaki kavga yumruklaşmaya kadar vardı. Taraflar yetkililerin yoğun uğraşları sonucunda yatıştırıldı.

Bu arada Baykal'la birlikte Elmadağ'ı ziyaret eden Genel Sekreter Önder Sav, partililerden Mustafa Ünal'la da tokalaştı. Önder Sav, daha önce Ünal'ın hacca gitme arzusuyla ilgili olarak, "Boşver, Araplara para kaptırma" sözleriyle gündeme gelmişti.

cha

YORUMLAR 14
  • Mimiga 17 yıl önce Şikayet Et
    Baykal alışıktır. CHP'nin olduğu yerde kavga eksik olmaz. Aynı sözüm MHP için de geçerli.
    Cevapla
  • Mehmet Inceoglu 17 yıl önce Şikayet Et
    Her gün duyacagiz. Insallah daha beter olun, 80 yil Türkiye yi kasip kavurdunuz daha bu iyi günleriniz CHP liler.
    Cevapla
  • botanli 17 yıl önce Şikayet Et
    neden. neden yazdigim yorumlar yayinlanmiyor anlamiyorum
    Cevapla
  • botanli 17 yıl önce Şikayet Et
    cok güzel olmuş:)). beter olun
    Cevapla
  • Suat Güçlü 17 yıl önce Şikayet Et
    Wanted. Sayın Baykal'ın yüzündeki ifadeye dikkatlice bakın lütfen.Hiç içten güldüğünü gördünüzmü?Devamlı rol kesiyor.Sanki hep diken üstünde duruyor,hep stres hep stres gibi bütün davranışları.Kimseye oy vermem ama Baykal'a hiç vermem.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: MSB'den 'Trabzon' iddiasına yalanlama!
Antalya'da sağanak yolları göle döndürdü: Çok sayıda araç mahsur kaldı