Özgür Özel Brüksel'de hüsran yaşadı! Miting şoku!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Brüksel’de düzenlediği “Millet İradesine Sahip Çıkıyor” mitingi beklenen ilgiyi görmedi. Avrupa’daki CHP örgütlerinin seferberliğine rağmen katılımın düşük kaldığı bildirildi.

GİRİŞ 14.10.2025 06:14 GÜNCELLEME 14.10.2025 07:49

Ekrem İmamoğlu’nun yolsuzluk ve rüşvet soruşturmalarından tutuklanmasının ardından başlattığı “Millet İradesine Sahip Çıkıyor” mitinglerini yurt dışına taşıyan ve ilk buluşmasını önceki gün Belçika’nın başkenti Brüksel’de gerçekleştiren CHP Genel Başkanı Özgür Özel, beklediği ilgiyi göremedi.



'BÜYÜK SES GETİRECEK' DENMİŞTİ

Yurt dışında yapılan ilk miting olması sebebiyle büyük ses getireceği düşünülen programa katılım düşük oldu ve istenen etkiyi oluşturamadı. Avrupa’nın birçok noktasından CHP örgütlerinin Brüksel mitingine katılmak için otobüs seferleri düzenlemesine rağmen katılımın yaklaşık 1.500-2.000 kişi olduğu öğrenildi.

Özgür Özel’in yurt dışı temasları devam edecek. Özel, 16-18 Ekim tarihlerinde Hollanda’nın başkenti Amsterdam’da yapılacak Avrupa Sosyalist Partisinin kongresine katılacak. Öte yandan CHP’nin yurt dışı mitinglerindeki ikinci adresi de belli oldu. CHP kurmayları, sıradaki yurt dışı mitinginin aralık ayında Almanya’nın başkenti Berlin’de olabileceğini söyledi.

KAYNAK: TÜRKİYE GAZETESİ
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel / Siyaset Sorumlu Editör
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci  .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 90
  • OSMAN 16 dakika önce Şikayet Et
    bu ne yapmaya çalışıyor. ula sen ne zaman lider oldun da miting yapıyorsun. hem de Avrupa da. Türkiye de sana inanıp gelen olurda orada arkandan teneke çalarlar.
    Cevapla
  • Bey 17 dakika önce Şikayet Et
    Özgür Özel derhal tutuklanmalı! Bu saatten sonra bu hainlere oy verenlere, destek verenlere yazıklar olsun. Şu hale bakın! Bu alçaklığın ne demek olduğunu savcılar, hakimler bilmiyor mu? Nereye kadar bu ihanet, nereye kadar bu sinsi emeller? Nereye kadar bu nankörlük? Daha dün İngiltere'ye bizi şikayet eden bu pervasızın gidişatına kim dur diyecek? TU!
    Cevapla
  • kalender 22 dakika önce Şikayet Et
    reis yoldan geçse daha fazla kalabalık olurdu
    Cevapla
  • Namyelüs 23 dakika önce Şikayet Et
    Millet iradesine nasıl sahip çıkacağını da 15 Temmuz da bütün dünyaya gösterdi.CHP ise her zaman millet iradesine el koyanlarla beraber oldu.Söyledikleri için mücadele ediyormuş gibi görünüp tersini yapmak bir FETÖ anlayışıdır ve adına takiyye denir.PKK ve FETÖ ile istediğini alamayan emperyalizm şimdi de CHP'li gafilleri kullanma peşinde.
    Cevapla
  • Mertcan 24 dakika önce Şikayet Et
    Türkiye'de yaptıkları mitinglere lise öğrencilerini bile otobüsle taşıyorlar Ben şahidim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'den alçak tehdit: Ateşkesi bozabiliriz
Dev marka duyurdu çok ucuza SUV geliyor! Efsane model de Türkiye'den çıkıyor...