CHP'den istifa etmişti! Meclis üyesinden flaş açıklama: Sessiz kalmam doğru değildi

Beşiktaş Belediye Meclisi toplantısında CHP'den istifa eden Meclis Üyesi Cihan Altunpul, "Ben bu haberlerin doğru olmadığını dilerken bir taraftan da sessiz kalmam doğru değildi." dedi.

CHP'den istifa etmişti! Meclis üyesinden flaş açıklama: Sessiz kalmam doğru değildi
CHP'den istifa etmişti! Meclis üyesinden flaş açıklama: Sessiz kalmam doğru değildi
GİRİŞ 17.10.2025 20:37 GÜNCELLEME 17.10.2025 23:03

Beşiktaş Belediye Meclisi ekim ayı toplantılarının dördüncü oturumu, Beşiktaş Belediye Başkan Vekili Rasim Şişman başkanlığında belediye binasındaki salonda yapıldı.

Mecliste, 15 Ekim'deki Meclis toplantısında CHP'den istifa ettiğini açıklayan bağımsız Meclis Üyesi Cihan Altunpul, gündem dışı konuşma yapmak için söz aldı.

'VİCDANIMLA HAREKET ETMENİN DOĞRU OLDUĞUNA İNANMAKTAYIM'

CHP'ye gönül vermiş kişilere seslendiğini dile getiren Altunpul, "Partimden istifa etme kararı çok zor olsa da bir taraftan da vicdanımla hareket etmenin doğru olduğuna inanmaktayım. CHP'de genel başkan, il başkanı, ilçe başkanı ve tüm üyeler aslında Mustafa Kemal Atatürk'ü temsil eder. Bundan dolayı ve önümüzde bu kadar önemli seçimler varken kimsenin yanlış yapmaya ve yanlışa sahip çıkmaya hakkı yoktur." ifadelerini kullandı.

'SESSİZ KALMAM MÜMKÜN DEĞİLDİ'

Altunpul, 28 Eylül'deki CHP Beşiktaş İlçe Kongresi'nde, Mehmet Arslan'ın ilçe başkanı olarak seçildiğini hatırlatarak, şöyle konuştu:

"İlçe başkanı olarak seçilen Mehmet Arslan'ın basında kendisiyle ilgili çıkan mahkeme kararlarına dayanan haberleri yalanlamasını beklerdik. Ben bu haberlerin doğru olmadığını dilerken bir taraftan da sessiz kalmam doğru değildi. İlçemde yaşanan bu durum partim adına yakışır bir hale gelene kadar ben yine de altı okun tüm değerlerine bağlı kalarak bağımsız bir şekilde halkın temsilcisi olacağıma, Mustafa Kemal Atatürk'ün gösterdiği yoldan bir milim ayrılmayacağıma, hiçbir partinin etkisinde kalmayacağıma ve belirttiğim gerekçenin düzeldiğini gördüğümde bir saniye bile beklemeden CHP çatısı altında yeniden görev yapacağıma namusum ve şerefim üzerine söz veriyorum."

KAYNAK: AA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Haber7.com’da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 16
  • ramo 15 saat önce Şikayet Et
    Tutulcak hiç bir tarafınız yok
    Cevapla
  • Kutahyali 16 saat önce Şikayet Et
    Belediyelerimiz soyulmuş soğana benziyor.
    Cevapla
  • istanbullu 16 saat önce Şikayet Et
    çook beklersin amca...
    Cevapla
  • Misafir 18 saat önce Şikayet Et
    Yine mi C h p
    Cevapla
  • Yakacıklı 23 saat önce Şikayet Et
    Ulan hiç bir CHP li Atatürk ün yolundan gitmez. Atatürk ü bitleri kadar sevmez. Sadece kalkan olarak kullanırlar. Hırsızlığı, hainliği ne kadar büyük ise arkada ki Atatürk tablosu o kadar büyüktür.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Fidan'dan "Erdoğan" sözleri: Bir defa bile açmadığı olmadı
Rus medyası: Türk F-16'ları koruyacak!