Ümit Özdağ'dan ittifak açıklaması

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Denizli'de çeşitli programlar gerçekleştirdi. Özdağ, ittifak sorusuna cevap verdi.

Ümit Özdağ'dan ittifak açıklaması
Ümit Özdağ'dan ittifak açıklaması
GİRİŞ 18.10.2025 15:41 GÜNCELLEME 18.10.2025 15:41

Özdağ, kentteki temasları kapsamında ilk olarak Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu'nu ziyaret etti.

Gazi Mustafa Kemal Bulvarı'nda kadınların açtığı el işi ürünlerin bulunduğu sergiyi de gezen Özdağ, partisinin İl Başkanlığını binasının açılışını gerçekleştirdi.

Özdağ, burada düzenlediği basın toplantısında, Denizli'nin tekstil sanayinin en önemli merkezlerinden birisi olduğunu söyledi.

Uyuşturucu, sanal kumar ve organize suçlara karşı tarihin en kapsamlı operasyonlarını "Tertemiz Türkiye" projesiyle başlatacaklarını belirten Özdağ, bu sürecin gerçekleşmesi için vatandaşlardan istedi.

Özdağ, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'un, Dicle Üniversitesi Akademik Yıl Açılış Töreni'nde okuduğu Kürtçe şiirin Meclisin sosyal medya hesabından paylaşılmasına tepki gösterdi.

Partisinin İYİ Parti ile ittifak olasılığına ilişkin soru üzerine Özdağ, şunları kaydetti:

"Bu sadece İYİ Parti'yle bir birliktelik olarak dar bir zemine oturmuyor. Bu seçim sistemi ittifakları zorunlu hale getiriyor. Bundan önceki bütün seçimlerde biz de ittifak yaptık. Diğer partiler de ittifak yaptılar. Bir ittifak yine olacak. Tabii birbirine yakın olduğu düşünülen partilerin ittifak süreçleri içerisine girmesi daha kolay."

Özdağ, daha sonra Merkezefendi Kültür Merkezinde düzenlenen konferansa katıldı.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel / Siyaset Sorumlu Editör
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci  .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • Vatandaş ! 6 saat önce Şikayet Et
    Yahudi piyonları !
    Cevapla
  • Adla 6 saat önce Şikayet Et
    Vay yazik ne ğünlere kaldik
    Cevapla
  • Adla 6 saat önce Şikayet Et
    Bunlarada oy verenler bilmiyorlarmi diṣ ğüçlerin kuklalari
    Cevapla
  • Bedri 7 saat önce Şikayet Et
    Biz nasıl suriyede şara yı destekliyorsak türkiyede ingilterenin ayri adamı israilin ayrı adamı veya adamları var bizim içimizden adam bulup parlatmaları çok kolay oluyor kimin kiminle dansettiğini bulmak için Allame olmak gerekmiyor
    Cevapla
  • mustafa 7 saat önce Şikayet Et
    osmanlıyı yıkan jön türkler hiç biri tük değildi.............................
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Trump'ın özel temsilcisi Witkoff'dan Katar çıkışı: İhanete uğradık
Bu meslekleri yapanlar dikkat! 1.000.000 TL'ye kadar harç....