AK Parti'de 5 il başkanlığına atama
AK Parti'de Bitlis, Çanakkale, Elazığ, Niğde ve Tunceli il başkanlıklarına atama yapıldı.
GİRİŞ 08.11.2025 00:04
GÜNCELLEME 08.11.2025 00:09
AK Parti Teşkilat Başkanlığının NSosyal hesabından yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle, Bitlis İl Başkanlığına Engin Günceoğlu, Çanakkale İl Başkanlığına Abdurrahman Kuzu, Elazığ İl Başkanlığına İbrahim Sencer Selmanoğlu, Niğde İl Başkanlığına Hacı Mehmet Eren ve Tunceli İl Başkanlığına Hakan Özer'in atandığı belirtildi.
Açıklamada, eski il başkanlarına bugüne kadar gösterdikleri özverili çalışmalarından dolayı teşekkür edilerek, yeni görevlendirilen il başkanlarına başarı dileğinde bulunuldu.
KAYNAK: AA
YORUMLAR 2
-
Vefa 1 saat önce Şikayet EtBaşkanım van AK parti ipekyolu başkanı YAVUZ KUŞAN nın teskilatının çalışmalarına bakın bu çalışmayı tüm teşkilatlara gösterin ve aynı çalışma yapılsın vallahi oy patlaması olacak ev ev sokak sokak her kesi kucaklıyor halk çok seviyor dürüst vefalı başkanBeğen Toplam 4 beğeni
-
MisafirAli Bayram 1 saat önce Şikayet EtRizeyi değiştir bşkannnBeğen Toplam 2 beğeni