Bakan Tunç'tan açıklama: Kovid düzenlemesi bir af değildir
Son dakika haberi... Adalet Bakanı Tunç, "Kovid düzenlemesi bir af değil. Aynı durumda olan kişilerin aynı yaptırıma tabi tutulmasıdır." dedi.
GİRİŞ 03.12.2025 12:20
GÜNCELLEME 03.12.2025 12:40
SON DAKİKA HABERİ: Adalet Bakanı Yılmaz Tunç AK Parti TBMM Grup Toplantısı öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı.
Tunç şunları söyledi:
"Kovid düzenlemesi bir af değil. Aynı durumda olan kişilerin aynı yaptırıma tabi tutulmasıdır. Toplumdan gelen beklentiler, eleştiriler milletvekillerimiz tarafından dikkate alınacaktır en doğru düzenleme yapılacaktır. Meclis'in durumuna göre bütçe görüşmelerinden sonra komisyon raporu genel kurulun gündemine gelir."
Haberin Ayrıntıları Geliyor...
Son dakika gelişmelere anında ulaşmak için Haber7 uygulamasını akıllı cihazlarınıza (iOS, Android) kurabilir, Twitter’da @Haber7 hesabını takip edebilirsiniz.
YORUMLAR 1
-
Kızılelma 10 dakika önce Şikayet EtAcık sekilde anlatilmış ilk etapta cezalari kesinlesenler 50 bin 50 binde kesin leşmeyenler var yani ilerideki aylarda 100 bini bulacak bu afdeyildir 2020 yilinda pandemideki verilen duzenlemeden mahkemeleri uzayan sunuçlanmayanların faydalanacagı düzenlemedirBeğen
-
Osman 36 dakika önce Şikayet EtAf değil Covid düzenlemesi! Peki neydi covid düzenlemesi bizde bilelim ne olduğunu. İlk etapta 100 bin kişi daha sonra daha fazlası bunun anlamı nedir.Beğen Toplam 6 beğeni