Aydın Şehir Hastanesi'nin açılışında konuşan Erdoğan müjdeyi böyle duyurdu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aydın Şehir Hastanesi açılışında konuştu. Erdoğan, hastanenin aynı zamanda eğitim ve araştırma hastanesi olacağı müjdesini verdi.

GİRİŞ 24.01.2026 17:50 GÜNCELLEME 24.01.2026 19:40

Son dakika haberi: Aydın'da yapımı tamamlanan şehir hastanesinin açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, hastanenin sahip olduğu teknik donanım ve tıbbi imkanlarla kenti bir sağlık üssü haline getireceğini belirterek, vatandaşların artık tedavi için çevre illere gitmek zorunda kalmayacağının altını çizdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları kaydetti:

"Her şeyden önce bugün Aydın'ımıza böyle muhteşem bir eseri kazandırmanın gayreti içerisindeyiz. Aydın Şehir Hastanemiz çok çok farklı bir imkana bu vesileyle kavuşacak ve atılacak bu adımla beraber Aydın'da gerek tomografi, bütün bunların yanında hastanemiz inşallah bununla birlikte her türlü onkolojiyle ilgili de adımları atacağız ve bu alanda da artık Aydın, İzmir'e gitmek veya farklı bir ile gitmek gibi bir sıkıntıyı yaşamayacak.

Bu adımı atarken de inşallah bu gördüğünüz muhteşem eser artık Aydın'ın kenar illere de gitmesini asla gerektirmeyecek. Bundan böyle Aydın kendi bünyesinde bu ihtiyaçlarını giderebilecek. Ben bu vesileyle bugün attığımız bu adımı inşallah tüm ilçeleriyle, mahalleleriyle, haneleriyle Aydınlı kardeşlerime buradan selam ve sevgilerimi gönderiyorum.

"AYDIN'IMIZA LAYIK BİR ESER OLDU"

Aydın Büyük Menderes'in bereketiyle, zeytiniyle, inciriyle, çalışkan insanıyla Türkiye'nin yüz akı şehirlerinden biri olarak bundan sonraki sürece çok daha farklı bir şekilde yürüyecektir. Sizler bizi bağrınıza bastınız, kucakladınız. Bugün bir kez daha Efeler şehri merhum Menderes'in şehri olduğunu gösterdiniz. Coşkunuz için, dayanışmanız için, sevginiz, heyecanınız için, ahde vefanız için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Açılışını yaptığımız Aydın Şehir Hastanemiz her açıdan Aydın'ımıza layık bir eser oldu. İçerisinde 365 polikliniğin ve 34 ameliyathanenin yer aldığı 1300 yatak kapasiteli Aydın Şehir Hastanemizin kurdelasını bugün kesiyoruz. 65 buçuk milyar liralık yatırım büyüklüğüne sahip Aydın Şehir Hastanemizde 2609 araçlık açık ve kapalı iki adet otoparkımız bulunuyor. Nükleer tıp merkeziyle, 45 diyaliz cihazıyla, 16 yanık yatak sayısıyla toplam 250 yoğun bakım yatağıyla, 3 MR, 3 tomografi cihazıyla her açıdan gurur verici bir şifa merkezini şehrimize kazandırıyoruz. Hayırlı uğurlu olsun diyorum. Ayrıca tabii buradan sizlere şu müjdeyi de vermek istiyorum: Aydın Şehir Hastanemiz aynı zamanda bir eğitim ve araştırma hastanesi olacak."

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 19
  • İHSAN BAŞERLİ 5 dakika önce Şikayet Et
    Keşke tüm hasteneler normal olsa yani akedemik yapısı olmasa neden mi randevu alıyorsunuz aldığınız doktor ismi belli ama sizi her seferinde başkası muayene ediyor işin en kötü tarafı da randevu aldığınız kişinin adına ve onun sisteminden yapıyorlar bu işlemi bence bu alenen sui işlemekten başka bir şey değil.
    Cevapla
  • Trakyalı 15 dakika önce Şikayet Et
    Sayın Cumhurbaşkanımız tam bir Devlet adamıdır Vatanımızın ve Milletimizin bağımsızlığı, egemenliği için gayret gösteriyor aynı zamanda kültür sanat ve tarih alanında hizmetler yapıyor aynı zamanda geleceğimiz gençlerimiz çocuklarımız için çalışmalar yapıyor. Çok donanımlı bir lider Allah c.c. razı olsun Vatana Millete hizmet yolunda hayırlı bereketli bir ömür nasip etsin.
    Cevapla
  • himmetdede 26 dakika önce Şikayet Et
    SAYIN CUMHURBAŞKANIM kayseri himmetdede den sekiz yıldır beklıyoruz fetö sü imamoğlu su meral i bize yapmadıkları kalmadı 2019 1 temmuz da içişlerine kadar gittim avukat tuttum olmadı 14 yaşındaki kızıma aileme bizlere yapmadıkları kalmadı sekiz senedir bekliyoruz hz muhammet mustafa S A V hakkı hikmeti icin yardım edin yazık değilmi bizlere ALLAH c c hakkı icin yardım edin
    Cevapla
  • ,ali 43 dakika önce Şikayet Et
    Beğenilmiyor ama koşa koşa gidiliyor, doktorlar şu tabipler Birliği kapatılsın sağlıkçılar bağımsız olsun. Doktorlar avukatlar muhasebeciler ahlak ahlak eğitimi alsınlar tarih inkılap değil
    Cevapla
  • maalesef 1 saat önce Şikayet Et
    Denekki neymiş Chpkk lı aydınlıyada Hastane yapılıyormuş Hiç ayrım yapılmıyormuş Hizmet herkese gidiyormuş Ama ekrem gübi çam sakuranun yolunu yapmayan yok Adam dünyanın en büyük hastanesi açılıyor yolunu yapmıyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Batagov için Premier Lig'den resmi teklif! 4 milyon kiralama 20 milyon zorunlu satın alma
Trump 'Büyük aptallık' demişti! İngiltere'den son dakika adımı! Geri çekmek zorunda kaldı