Herkes o detaya kilitlendi: İşte Bahçeli'nin yüzüğü ve rozetindeki gizli mesajlar
MHP Lideri Devlet Bahçeli, TBMM Grup Toplantısı'nda taktığı Turan Haritası ve Türk Savaşçısı figürlü yüzük ve rozetiyle dikkatleri üzerine çekti. Aksesuarlardaki 16 Türk devleti detayı gözlerden kaçmadı.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Grup Toplantısı'nda taktığı “Turan Haritası” ve “Türk Savaşçısı” figürlü yüzük ve rozetiyle yine dikkatleri üzerine çekti.
Kürsüdeki konuşması süresince verdiği mesajlar kadar aksesuarlarıyla da ilgi odağı olan Bahçeli'nin tercih ettiği rozet ve yüzükteki detaylar, verilen milli mesajları tamamlar nitelikteydi. Bahçeli'nin yakasına taktığı rozetin dairesel bir form içerisinde “Turan Haritası” ile “Türk Savaşçısı” yorumunun kabartma olarak tasarlandığı görüldü.
Rozetin yakut taşlarla süslenmiş olması ise tasarıma ayrı bir derinlik kattı.

TARİHSEL VURGUYU AKSESUARLARINA TAŞIDI
Bahçeli’nin parmağındaki yüzük de rozetle uyumlu bir konsepti yansıttı. Dairesel bir form içerisinde yine “Turan Haritası” ile “Türk Savaşçısı” yorumunun kabartma olarak işlendiği yüzük, yan kısımlarındaki gravürlerle öne çıktı.
Yüzüğün yanlarında Ayyıldız, Selçuklu Kartalı, Üç Hilal ve Bozkurt figürlerinin yanı sıra tarihteki 16 Türk devletinin bayrağının gravür olarak yer alması, Bahçeli'nin tarihsel vurgusunu aksesuarlarına da taşıdığını gözler önüne serdi.

-
Polat 28 dakika önce Şikayet EtReislere güvenin herşey kontrol altında Allah ın izniyle ( cahillik başa bela cahillikten kurtulmak lazım) aklının devletten büyük olduğunu sananlara şaşırmamak elde değil.Beğen Toplam 3 beğeni
-
Muhammed 48 dakika önce Şikayet Etİsvicre,Almanya Fransada vazifelerde bulundum.Allah cahil milli görüşcülere hidayet versin.Beğen Toplam 6 beğeni
-
Ziyaretçi 24 dakika önce Şikayet EtSenin daha çok ihtiyacın var gibi.Beğen Toplam 2 beğeni
-
ERCAN TURAN 1 saat önce Şikayet Etfatihin torunuBeğen Toplam 4 beğeni
-
Milli görüşçü 1 saat önce Şikayet EtSayin bahceli turan hayali kurarken güneydoguyu siyonistlere kaptirmasın sakınBeğen Toplam 5 beğeni
-
Gaziantepli 5 dakika önce Şikayet EtSen müsterih ol o bir cehapeli yada çakma ülkücü değil HAS DEVLET ADAMIBeğen

