Mansur Yavaş şoku! İstifa iddiası!
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a bir soruşturma izni daha çıktı. Mansur Yavaş'ın gündeminde istifanın olduğunu iddia edildi.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş hakkında yürütülen süreçte yeni bir gelişme daha yaşandı. tv100 yayınında konuşan Sinan Burhan’ın aktardığı bilgilere göre, Yavaş’la ilgili dosyaların bir kısmı savcılığa intikal ederken, Etimesgut’taki tartışmalı yol ve “sanat çalışması” projesine ilişkin yeni bir soruşturma izni verildi.
Bakanlık kaynaklı olduğu belirtilen iddialarda, ihale sonrası yapılan değişikliklerle yüklenici firmaya avantaj sağlandığı ve yaklaşık 40 milyon liralık bir menfaat oluştuğu öne sürülüyor.
SİNAN BURHAN: MANSUR YAVAŞ'IN GÜNDEMİNDE İSTİFA VAR
Burhan, "Önemli görüşmeler yaptım. Mansur Yavaş, tünelden önce son çıkış olarak görüyor. Özgür Özel'in muhalefet tarzını yetersiz buluyor. Şu andaki salon toplantıları ve mitinglerinin yetersiz olduğunu belirtiyor. Özel ile baş başa yapabileceği bir konuşmayı halka açık bir alanda yapıyor.

Yarın olası bir mutlak butlan kararı gelirse Mansur Yavaş ne CHP'de kalır ne yeni bir partiye gider. Bağımsız kalır, üçüncü bir yolun adayı olur. Bu onun sinyalini veren bir konuşma.
Bir sine-i millet ifadesi olabilir. Mansur Yavaş'ın gündeminde bir istifa var. Yavaş öyle bir hareket yapalım ki etkili olsun diyor. Demokratik sivil itaatsizliği sonuna kadar kullanalım. Mansur Yavaş'ın gündeminde istifa var, bu çok net. Mansur Yavaş'ın kendi istifasından bahsetmiyorum. İstifa müessesini çalıştıralım diyor. Onu da vurgulamak isterim." ifadelerini kullandı.
-
Baha 12 dakika önce Şikayet EtYavaş ; yavaş yavaş başkanlığa hazırlanıyorBeğen
-
abdulkadir 55 dakika önce Şikayet EtKorkunun ecele faydası yok.sıra onlarada geliyor herhalde ki ne yapsak diye kıvranıyorlar.eğer suçu yoksa rahat olur bir insan.demekki bir sıkıntı varBeğen Toplam 14 beğeni
-
kalbi hüşyar 57 dakika önce Şikayet EtBu istifa bile edemez adam konumaya üşeniyor düşünmeye üşeniyoBeğen Toplam 5 beğeni
-
turan 1 saat önce Şikayet EtBazı güruhlara yönetici lazım deyil yönetilen lazım yaşar yıldızBeğen Toplam 3 beğeni
-
Bir Fani 1 saat önce Şikayet EtÇember daraldı. Yaptğı izin verdiği yolsuzluktan ceza alacak anladı... Özgür kendi yolunu açmak için sahip cıkmayacak biliyor. sona yaklaştı... PATIRDAMASI BUNDANBeğen Toplam 4 beğeni