Mehmet Hilmi Güler hastaneye kaldırıldı! Sağlık durumu hakkında açıklama
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler, hastaneye kaldırıldı. Güler, hava ambulansıyla İstanbul'a getirildi. Belediye'den yapılan açıklamada, "Başkanımızın genel durumu iyi olup, endişe edilecek husus bulunmamaktadır." denildi.
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı ve eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Mehmet Hilmi Güler rahatsızlandı.
Kalp rahatsızlığı yaşadığı öğrenilen Güler'e ilk müdahale, Ordu'daki özel bir hastanede yapıldı. Başkan Güler’in tedavisinin, kendi isteği doğrultusunda İstanbul’da sürdürülmesine karar verildi.
Güler, Sağlık Bakanlığı tarafından temin edilen hava ambulansı ile İstanbul’a sevk edildi.

BELEDİYEDEN AÇIKLAMA
İlerleyen saatlerde Ordu Büyükşehir Belediyesi'nden Başkan Güler'in sağlık durumuna ilişkin açıklama yapıldı. Güler'in yoğun çalışma temposuna bağlı olarak kendini iyi hissetmemesi üzerine tedbir amaçlı olarak hastaneye başvurduğu belirtilen açıklamada "Kontroller sonrası detaylı tetkikler için tam teşekküllü bir hastaneye sevk edilmiştir. Başkanımızın genel durumu iyi olup, endişe edilecek bir husus bulunmamaktadır." ifadeleri kullanıldı.
Kamuoyuna Duyuru! pic.twitter.com/ZVH3QDWUGD
— Ordu Büyükşehir Belediyesi (@OrduBBld) April 29, 2026
-
misafir 1 saat önce Şikayet EtAllah Teala şifalar versin BakanımızaBeğen Toplam 3 beğeni
-
ALİ REİS 1 saat önce Şikayet EtNe mutlu iyi bir insan ,iyi bir yönetici olmak. İnsanlar gerçek kimlikleriyle anılırlar. Ben şahsen kendisini tanımıyorum ama iyi bir insan olduğu yorumlardan belli acil şifalar diliyorum.Beğen Toplam 2 beğeni
-
Misafir 1 saat önce Şikayet EtAcil şifalar diliyorumBeğen Toplam 3 beğeni
-
Misafir 1 saat önce Şikayet EtAllah şifa versin başkanımızı seviyoruzBeğen Toplam 2 beğeni
-
kayserili Edo 1 saat önce Şikayet EtAllah şifa versin.Beğen Toplam 1 beğeni