MHP'den Bülent Arınç'ın çıkışına sert tepki: Siyaset fosili, FETÖ kuryesi
MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, eski TBMM Başkanı Bülent Arınç'ın KHK'lılarla ilgili açıklamalarına sert tepki gösterdi.
MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, eski TBMM Başkanı Bülent Arınç'ın Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile ihraç edilenlere ilişkin değerlendirmelerine tepki gösterdi.
Yalçın paylaşımında, Arınç'ın "kendini unutturmamak ve gündemde kalmak için çaba gösterdiğini" savunarak, "Siyaset fosili Bülent Arınç; kendisini unutturmamak, politika müzesinin teşhir salonunda bulunmak için elinden geleni yapıyor" ifadelerini kullandı.

Arınç'ın açıklamalarını eleştiren Yalçın, şu ifadeleri kullandı:
"Sabık Meclis Başkanı Arınç, sabıka ekilmiş tarlalardan zehirli çiçekler devşirip hastalıklı bünyelere deva ekstreleri üreterek gündemde kalmaya çalışıyor. Aynı zamanda da FETÖ'ye kuryelik ve aracılık ettiği günlerde elde ettiği politik kazanımların karşılığını vermeye çabalıyor. Arınç, KHK'lılarla ilgili yanlış adrese gönderme yapıyor. Baltayı taşa vurmakla kalmıyor, kendi ayağına kurşun sıkıyor. Kim bilir, belki de bazı hamlelerin yerini yapıyor. Peki, kimler Bülent Arınç'ın avukatlığına soyunduğu bu KHK'lılar? Terör örgütleriyle iltisak, irtibat veya üyelik gerekçesiyle kamu görevinden ihraç edilen veya kapatılan kurumlarda çalışan kişiler. Fazla söze ne hacet."
-
Kazım 5 dakika önce Şikayet EtKozmik odanın hesabı sorulmalıBeğen
-
Misafir 5 dakika önce Şikayet EtSana hakkımı helal etmiyorum bülent arınçBeğen
-
Öktem 10 dakika önce Şikayet EtKonuşması zarar siyasetten uzak durması yarar olan kişiBeğen Toplam 6 beğeni
-
Kenan Sağlam 11 dakika önce Şikayet EtKatliamcı Siyonist İsrail, İran'a füzelerden daha fazla ajanları aracılığıyla zarar verdiğine şahit olduk. Türkiye'nin güvenliği için Mossad'a ajanlık yapan terör örgütü fetö nün Türkiye'de ve yurtdışında hiç zaman kaybetmeden imhası zaruri. “Hain içeriden olunca kapı kilit tutmaz"Beğen Toplam 1 beğeni
-
Nurhayat 13 dakika önce Şikayet EtSiyasetten Milyarder olmuş utanmaz bir dikili ağacın yok şu memlekette bir mazluma bir su dahi vermedin ,Beğen