Özgür Özel'den son dakika istifa resti! Kılıçdaroğlu'na jet hızında yanıt
Özgür Özel, CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun partinin grup toplantılarına ilişkin yaptığı açıklamaya yanıt verdi. Özel, Kılıçdaroğlu'nun milletvekili olmadığı için grup başkanı olamayacağını ve istifa etmeyeceğini belirtti.
SON DAKİKA HABERİ: TBMM'deki seçimle CHP Grup Başkanı seçilen Özgür Özel, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Tarafımdan gerekli bilgilendirme yapılmadığı sürece grup toplantısı yapılmayacak" açıklamasına yanıt verdi.

'İSTİFA ETMEK GİBİ BİR NİYETİM YOK'
Grup başkanlığı seçimi ve toplantı takvimine dair değerlendirmelerde bulunan Özel, "Grup Başkanlığı seçimini tedbiren yeniledik. Kemal Bey milletvekili olmadığı için grup başkanı olması mümkün değil." dedi.
Görevine devam edeceğinin altını çizen Özel, konuya "Grup başkanlığından istifa etmek gibi bir niyetim yok. Bana bir şey olursa yerime yenisini seçerler." sözleriyle işaret etti.
'GENEL BAŞKAN İLE GRUP BAŞKANI ARASINDA HİYERARŞİ TARTIŞMASI OLMAZ'
Özel, "Butlan kararı mazbatamı elimden almıyor. Genel başkan ile grup başkanı arasında hiyerarşi tartışması olamaz. Bir tanesi partiyi, bir tanesi grubu yönetiyor." dedi.
KILIÇDAROĞLU "BİLGİLENDİRME YAPILMADAN TOPLANTI OLMAYACAK" DEMİŞTİ
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz günlerde CHP Grup Genel Kurulu için tarihin henüz netleşmediğini ve gerekli bilgilendirme yapılmadan toplantının gerçekleşmeyeceğini bildirmişti.
Sürece dair partisinin milletvekillerine ve kamuoyuna mesaj veren Kılıçdaroğlu, şunları kaydetmişti:
"Tarafımdan gerekli bilgilendirme yapılmadığı sürece TBMM CHP Grup Genel Kurulu yapılmayacaktır."

-
Misafir 1 ay önce Şikayet EtHelal olsun sana gandi yiğit adammışsın hemşerimBeğen Toplam 2 beğeni
-
2247 1 ay önce Şikayet Etkılıçlar çekildi kim kimi yenecek göreceğizBeğen Toplam 3 beğeni
-
Fettah 1 ay önce Şikayet EtBay Kemal genel başkan nederse oBeğen Toplam 6 beğeni
-
Y A Z I C I 1 ay önce Şikayet EtBunlar çok yüzsüzler seçimle gelene yeter artık git diyenker,hırsızlıkla rüşvetle adam satın alma ile ele geçirdikleri koltuğa yapışmışlarBeğen Toplam 5 beğeni
-
Özkan 1 ay önce Şikayet EtAl birini vur ötekine bunlardan millete hayr gelmesini bırak zarar gelir.Beğen Toplam 8 beğeni