Kılıçdaroğlu'ndan Özel'in İmamoğlu iddiasına yalanlama

Kılıçdaroğlu'nun kurmayları, Özgür Özel'in ortaya attığı, "Ekrem Bey'e defalarca 'Biz bir olalım, Özgür Bey'i indirelim' dediler. Ekrem Bey'e cezaevindeyken genel başkanlık teklif ettiler." iddiasını yalanladı.

Kılıçdaroğlu'ndan Özel'in İmamoğlu iddiasına yalanlama
Kılıçdaroğlu'ndan Özel'in İmamoğlu iddiasına yalanlama
GİRİŞ 05.06.2026 06:44 GÜNCELLEME 05.06.2026 07:29

CHP Grup Başkanı Özgür Özel, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, "Ekrem Bey'i cezaevinde ziyaret ettiler. Ekrem Bey'e defalarca 'Biz bir olalım, Özgür Bey'i indirelim' dediler. Ekrem Bey'e cezaevindeyken genel başkanlık teklif ettiler." iddiasında bulunmuştu.

Türkiye gazetesinin haberine göre, Özel'e cevap veren Kemal Kılıçdaroğlu'nun kurmayları, Ekrem İmamoğlu'na genel başkanlık teklif edildiği iddiasının doğru olmadığını söyledi.

ÖZGÜR ÖZEL ANADOLU TURUNA ÇIKIYOR

Özgür Özel; Gümüşhane, Tokat ve Nevşehir'deki 6 beldede 7 Haziran'da yapılacak belediye ve muhtarlık seçimleri için Anadolu turuna çıkacak. Bugün (Cuma) Trabzon Havalimanı'nda CHP teşkilatlarıyla buluşacak olan Özel, ardından Gümüşhane'ye bağlı Tekke beldesine, akşam saatlerinde ise Tokat ve Amasya'ya gidecek. Özel, yarın (Cumartesi) ise, Çorum ve Nevşehir'in Ürgüp ilçesine bağlı Mustafapaşa beldelerini ziyaret edecek.

Erkan Talu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğdu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine eğitimler aldı. Haberciliğe "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı; daha sonra Haber 7'ye geçti. Kariyerine, Haber7'de "editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ankara Valiliğinden idari izin kararı
Askerlikte yeni dönem! TSK ile ilgili düzenleme Meclis'e sunulacak