86 milletvekili iddiası ortalığı karıştırdı! Özgür Özel'den açıklama!

Özgür Özel, Anadolu Birliği Partisi (ABP) Genel Başkanı Bedri Yalçın'ın, CHP'den 86 milletvekili ile 74'e yakın il başkanının kendi partilerine katılacağı yönündeki iddiasını yalanladı

GİRİŞ 28.06.2026 15:40 GÜNCELLEME 28.06.2026 15:47

Anadolu Birliği Partisi (ABP) Genel Başkanı Bedri Yalçın, CHP'den milletvekillerinin kendi partilerine geçeceğini öne sürdü.

Özgür Özel ve kurmaylarıyla görüştüklerini söyleyen Yalçın, "Herhangi bir sorunumuz yok, 81 ilde teşkilatlarımızı kurmuş seçime giren bir partiyiz" diyerek, 74'e yakın il başkanının da kendi partilerine katılacağını öne sürdü.

ÖZGÜR ÖZEL'DEN İDDİALARA CEVAP!

Gazeteci Deniz Zeyrek ise iddiaları sorduğu Özgür Özel ile görüşmesini paylaştı.

YouTube kanalında yaptığı yayında Özel ile gerçekleştirdiği görüşmenin ayrıntılarını paylaşan Zeyrek, Özel'in iddiaları "Bu haber doğru değil" diyerek yalandığını söyledi.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel / Siyaset Sorumlu Editör
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci  .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • ORHAN DOĞRU 1 saat önce Şikayet Et
    Daha geçmeden satmış.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
IMF'ye en fazla borcu olan ülkeler belli oldu! İşte Türkiye'nin toplam borcu...
Venezuela'daki zincirleme kırılma Marmara'da neden yaşanmadı? Deprem uzmanı anlattı