FETÖ'cü Tarık Toros'tan itiraf: "Her şey planlandığı gibi gidiyor ana muhalefet olduk"

Özgür Özel liderliğinde CHP’den ayrılan 91 milletvekilinin kurduğu Yeni Parti, Meclis’te ana muhalefet koltuğuna otururken; firari FETÖ’cü Tarık Toros’tan sürece dair şok bir itiraf geldi. Sürecin planlandığı gibi işlediğini belirtti.

GİRİŞ 30.07.2026 09:33 GÜNCELLEME 28.08.2026 08:56
HABERİN ÖZETİ
ÖZETİ DİNLE
  • FETÖ'cü Tarık Toros'un Yeni Parti ile ilgili açıklamaları dikkat çekti. Yeni Parti, CHP'den 91 milletvekili ile ayrılan Özgür Özel'in liderliğinde ana muhalefet olarak koltuğa oturdu.
  • Tarık Toros, sosyal medya üzerinden yaptığı yayında, Yeni Parti'nin milletvekili sayısının artabileceğini ve ilk grup toplantısının planlandığı gibi geçtiğini belirtti.
  • Toros, "her şey planladığı gibi gidiyor. Ana muhalefet olduk" dedi.

Firari FETÖ’cü Tarık Toros sosyal medya üzerinden yaptığı bir yayında, “Her şey planlandığı gibi yürüyor. Ana muhalefet olduk” ifadelerini kullandı. CHP’den 91 milletvekili ile ayrılan Özgür Özel’in öncülüğünde kurulan Yeni Parti’nin 91 milletvekili ile yeni “ana muhalefet” olarak koltuğa oturmasının ardından, ana muhalefeti kimlerin kurduğu, desteklediği 15 Temmuz hain darbe girişiminin mimarları tarafından gözler önüne serdi. Bu hafta Yeni Parti’nin ilk grup toplantısını gerçekleştirmesinin ardından vatanımızın ve milletimizin bütünlüğüne kast eden FETÖ’cü Toros, CHP’den Yeni Parti’ye geçen 91 milletvekilinin sayısında artış olabileceğini vurguladı.

Toros konuşmasında “Şimdi 91 milletvekili geçti. Bu rakam birkaç kişi artabilir. Yeni Parti’nin ilk Meclis Grup toplantısıydı. Bunu bir şova dönüştürebilirlerdi. Birkaç yüz kişiyi çağırıp alkışlar, sloganlar eşliğinde bir nutuk atabilirdi. Özgür Özel geçtiğimiz hafta CHP grubuna veda etti, bu hafta yeni partinin ilk grubunu yaptı. Her şey planlandığı gibi yürüyor. Herhangi bir yol kazası olmadı. Parti onaylandı, kuruldu, her şey Meclis'te onaylandı. Ana muhalefet olduk. Ana muhalefet diye bir şey yok mevcut sistemde de öyle diyelim, dilimiz alışmış” ifadelerine yer verdi.

 

KAYNAK: HABER7
Mücahit Çetin Haber7.com - Editör
Haber 7 - Mücahit Çetin

Editör Hakkında

1993 yılında İstanbul’da doğdu. İstanbul Üniversitesi Gazetecilik Bölümü’nden mezun olduktan sonra Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünde yüksek lisansını tamamladı. Medya kuruluşlarında gündem ve özel haber editörü olarak görev aldı. Halen Haber7’de özel haber editörü olarak çalışıyor. ‎
YORUMLAR 94
  • Bozkurt 2 ay önce Şikayet Et
    Şu 91 kaç kişi olacaksa tamamlansın hepsini araştırın
    Cevapla
  • Haşhaşiler 2 2 ay önce Şikayet Et
    Konyada petrol ist. sahibi cemal dündarın oğlu fetöcüdür. İyice detaylıca araştırın. Fetöcü olduğunu göreceksiniz İnşallah.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sözde öğretmenin skandal sözleri infiale neden oldu
En fazla araba üreten ülkeler! Zirvede yarış kızıştı! Türkiye kaçıncı?