Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan süreç yasasıyla ilgili açıklama

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "(Milli Dayanışma ve Toplumsal Bütünleşmenin Güçlendirilmesi Kanun Teklifi) Türkiye'yi terör tehdidinden kurtarmayı hedefleyen adım hayırlara vesile olsun"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan süreç yasasıyla ilgili açıklama
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan süreç yasasıyla ilgili açıklama
GİRİŞ 05.08.2026 19:09 GÜNCELLEME 05.08.2026 19:38

Cumhurbaşkanı Erdoğan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Kapsamlı istişareler neticesinde hazırlanan Millî Dayanışma ve Toplumsal Bütünleşmenin Güçlendirilmesine Dair Kanun Teklifi, aziz milletimizin çözüm iradesini yansıtan geniş bir mutabakatla bugün Gazi Meclisimizin takdirine sunuldu. Türkiye’yi terör tehdidinden kalıcı olarak kurtarmayı, millî birlik ve beraberliğimizi perçinlemeyi, ülkemizde ve bölgemizde huzur iklimini güçlendirmeyi hedefleyen bu adımın hayırlara vesile olmasını diliyorum. Gerek kanun teklifinin tekemmül ettirilmesine gerekse sürecin başarıya ulaşmasına katkı veren başta Cumhur İttifakı ortağımız Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli olmak üzere, siyasi parti gruplarımıza ve milletvekillerimize teşekkür ediyorum."

Ayşe Çolpan Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Çolpan Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 16
  • Abdülbaki 6 gün önce Şikayet Et
    Kürtlere İslami ve insani ne hak hukuk varsa verin hatta en ileri batı ülkesinin üzerine çıkılsin buna amenna ama bunu Kürt vatandaşlarimizla yapın pkk ile değil pkk ya apoya deme güven olmaz güvenliği zaman ne olduğunu tarih gösteriyor ne yazık ki
    Cevapla
  • Ziyaretçi 6 gün önce Şikayet Et
    Bir olacak, berâber olacak, hep beraber Türkiye olacağız.
    Cevapla
  • Silke 6 gün önce Şikayet Et
    Çanakkale ruhu ile inşallah bir ve beraber yeniden güçlü Türkiye. Haydi bismillah.
    Cevapla
  • Malatyalı44 6 gün önce Şikayet Et
    Türk Kürt sorunu diye bişey yok zaten, dış bağlantıları koparıldıgi gün PKK biter, doğuda yaşayan kardeslerimizde bunun farkında artık, Kürt bakan, asker, polis, idareci var devletin her kademesinde, mesele içimizde değil dışardaki hain ellerde vesselam
    Cevapla
  • Hakikat 6 gün önce Şikayet Et
    Milletleri bir arada yaşatan sadece din bagıdır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Avrupa'yı kavuran enerji alarmı: Türkiye'ye hiç olmadığı kadar ihtiyaçları var!
Son anket sonuçları: AK Parti yine fark attı! Yeni Parti ve CHP'nin oy oranı ortaya çıktı