AK Partili İnan'dan Özgür Özel'e 'aciz' tepkisi

AK Parti Genel Sekreteri Eyyüp Kadir İnan, “Özgür Özel, rüşvet iddialarıyla anılan en yakın ekibini hiçbir denetimden geçirmeyip, iddiaların muhatabı rüşvetçilerle yeni parti kuran bir acizdir” dedi.

AK Partili İnan'dan Özgür Özel'e 'aciz' tepkisi
AK Partili İnan'dan Özgür Özel'e 'aciz' tepkisi
GİRİŞ 06.10.2026 22:03 GÜNCELLEME 06.10.2026 22:03

AK Partili Eyyüp Kadir İnan, sanal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Özgür Özel, kendi hazırladığı çilingir sofrasının müdavimi yakın arkadaşlarının kurduğu rüşvet çarkının temsilcisidir. Özgür Özel, rüşvet iddialarıyla anılan en yakın ekibini hiçbir denetimden geçirmeyip, iddiaların muhatabı rüşvetçilerle yeni parti kuran bir acizdir. Özgür Özel, pavyon siyasetinin temsilcisidir” ifadelerini kullandı. 

KAYNAK: DHA
Ayşe Çolpan Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Çolpan Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 3
  • Er-ol. 16 saat önce Şikayet Et
    Eyüp bey, sen durumu çözmüşsün, durum budur
    Cevapla
  • Sami 23 saat önce Şikayet Et
    veliii ağbaban gelsin..
    Cevapla
  • Misafir 1 gün önce Şikayet Et
    özgür tutsak kaldı İmamoğlunun esiri doğruları anlatamıyor
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yüreğir Belediye Meclisi'nde "satılık" tartışması: CHP'li meclis üyeleri birbirine girdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Putin görüştü