AK Partili İnan: Sizler gazeteci değil, sahibinin sesi olan kiralık tetikçilersiniz!

AK Parti Genel Sekreteri Eyyüp Kadir İnan, partisini hedef alan asılsız iddialara sert tepki gösterdi. İnan, dedikodu ve fısıltılar üzerinden itibar suikastı yapanlarla yargı önünde en ağır şekilde mücadele edeceklerini vurguladı.

AK Partili İnan: Sizler gazeteci değil, sahibinin sesi olan kiralık tetikçilersiniz!
AK Partili İnan: Sizler gazeteci değil, sahibinin sesi olan kiralık tetikçilersiniz!
GİRİŞ 09.10.2026 00:26 GÜNCELLEME 09.10.2026 00:26

AK Parti Genel Sekreteri Eyyüp Kadir İnan, partisine yönelik ortaya atılan iddialara ve haberlere sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla sert tepki gösterdi.

AK Parti'yi alçakça dedikodular ve masa başı fısıltılar üzerinden hedef almaya kalkan gazetecilere tepki gösteren İnan, "Sizler gazeteci değil, itibar suikastçiliğine soyunmuş, sahibinin sesi olan kiralık tetikçilersiniz." dedi.

Eyyüp Kadir İnan

'AHLAKSIZ İFTİRALAR ÇAMURDA DEBELENENLERİN ESERİDİR'

Ortaya atılan iddiaların hiçbir dayanağı olmadığını anlatan İnan, çarpıcı açıklamalarda bulunarak, "Elinizde tek bir delil olmadan 'duyum' kılıfıyla kustuğunuz bu ahlaksız iftiralar, ancak sizin gibi çamurda debelenenlerin eseridir." ifadelerini kullandı.

'HUKUK ÖNÜNDE TEK TEK HESAP SORACAĞIZ'

Açıklamasında kararlı bir hukuki mücadele mesajı veren İnan, şunları kaydetti:

"Üzerimize salınan bu gazeteci kılıklı tetikçilerle, kurduğunuz kumpaslarla ve arkanızdaki karanlık tezgahlarla yargı önünde ve her zeminde sonuna kadar, en ağır şekilde mücadele edeceğiz. Zerre kadar geri adım atmayacağız. Sıktığınız bu yalan mermileri kendi elinizde patlayacak. Hukuk önünde hepinizden tek tek, en sert şekilde hesap soracağız. Yalanlarınızda boğulacaksınız."

KAYNAK: HABER7
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldum. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarında kurduğum internet haber sitesiyle başladım. Kurduğum sitede 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdım. 2022 yılından bu yana Haber7 bünyesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere çok sayıda haber, grafik ve video hazırladım. Kariyerime Haber7'de gündem editörü olarak devam etmekteyim.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Maltepe'de kısmen çöken binada yeni gelişme! Enkazdan 1 kişinin cansız bedeni çıkarıldı
Göz göre göre gelen ihmal! Yıkılmadan önce çekilen görüntüler ortaya çıktı