Yazıcıoğlu: Kürtler kardeşimiz PKK düşmanımız

İnsanlar arasında ayrım yapmadıklarını söyleyen Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, ''Bizim davamız 'yaratılmışı seviyoruz yaratandan ötürü'dür'' dedi.

Yazıcıoğlu: Kürtler kardeşimiz PKK düşmanımız
Yazıcıoğlu: Kürtler kardeşimiz PKK düşmanımız
GİRİŞ 25.01.2009 17:51 GÜNCELLEME 25.01.2009 17:51
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

BBP Kuşadası ilçe teşkilatının yeni binasının açılış töreninde konuşan Yazıcıoğlu, halkın huzur içinde, rahatça yaşayabilmesi için iktidara talip olduklarını söyledi. Yazıcıoğlu, şöyle devam etti:

''Bizim davamız 'yaratılmışı seviyoruz yaratandan ötürü'dür. Laz, Çerkez, Kürt diye insanları ayırmıyoruz, ayırmayacağız. Biz aynı topraklar içinde, aynı bayrak altında yaşayan insanlarız. Kürtler kardeşimiz, PKK düşmanımızdır. Bu farkı görmemiz lazım. Biz çeteleşmeye, mafyalaşmaya ve cuntaya karşıyız. TBMM'de gerçek anlamda milletvekilleri olmasını istiyoruz. Yasama, yürütme, yargı ayrı olsun. Dokunulmazlıklar sınırlandırılsın. Kürsüde siyasetçilerin konuşması serbest olsun. Fikrini söyleyen siyasetçinin partisi kapanmasın.''

Türkiye'de ekonominin her geçen gün kötüye gittiğini savunan Yazıcıoğlu, ''hükümetin yolsuzluklara ve hortumculara karşı çalışma yaptığını açıkladığını ancak hiçbir çalışma yürütülmediğini'' öne sürdü.

Yazcıoğlu ''Ergenekon'' soruşturmasına ilişkin olarak ''Elma armut, sap saman hepsi birbirine karıştı. Cunta varsa, çete varsa, bunların hepsi kazınsın. Türkiye gerçekten de demokratik bir ülke olsun'' dedi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 4
  • tarık girit 15 yıl önce Şikayet Et
    bize bizden gayrı dost yok. Türk Kürt kardeşliğine nifak tohumları ekmeye çalışan AB ve desteklediği fonları kınıyorum.
    Cevapla
  • tarık girit 15 yıl önce Şikayet Et
    oyunu bozalım. Türk seçmeninin profiline baktığımızda ne yazık ki seçmenimiz HAKLI'ya değil sanal GÜÇLÜ'ye oy veriyor. ama bu seçimde bu oyun bozulacak yerli ve milli BBP ye oylar verilecek.
    Cevapla
  • fatih kartal 15 yıl önce Şikayet Et
    muhsin başkan. muhsin başkanım seni seviyorum yaradandan ötürü.geç şu ülkücü hareketin başına.ülkücülük yüreğinde olupta bu zamana kadar hiç oyunu mhp ye atmamış milyonlar ardında yürüsün.dua ile..
    Cevapla
  • Bülent Bozkurt 15 yıl önce Şikayet Et
    ... Rabbim yar ve yardımcın olsun Seni riyadan bize bizden gelecek tüm kötülüklerden korusun sana inanıyor ve güveniyoruz Bu sefer BBP diyoruz
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ermeni vahşetinde yeni delil! Haritalar ortaya çıktı...500 bin Türk öldürüldü
İBAN'la vergi kaçıran yandı - Gazete manşetleri