Mehmet Ali Bayar da DP için aday

Eski Demokrat Parti (DP) Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Bayar, 16 Mayıs'ta Ankara'da yapılacak DP Olağanüstü Büyük Kongresinde genel başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

Mehmet Ali Bayar da DP için aday
Mehmet Ali Bayar da DP için aday
GİRİŞ 12.05.2009 12:47 GÜNCELLEME 12.05.2009 12:47
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış
Büyük Kongre İzmir delegesi de olan Bayar, yaptığı yazılı açıklamada, ''Demokrasimizin kurucusu olan ve gücünü milletten alan DP'nin, Türkiye'yi 21. yüzyılla buluşturacak parti olması gerektiğine olan inancımla partimizin ve ülkemizin yarınları için genel başkanlığa aday oluyorum'' ifadesini kullandı.
KAYNAK: AA
YORUMLAR 3
  • Ufuk Özdemir 15 yıl önce Şikayet Et
    Soylu'ya Başbakanlık ,Bayar'a dışişleri yakışır.... Sayın Bayar, AKP'liler gibi olun. Arınç, Gül ve Erdoğan birlikte iktidar amaçlarına ulaştılar. Siz de Süleyman Soylu'nu ve demokrasinin yanında yer alın. DP'yi iktidara taşıyın. Demirel ve Cindoruk'la birlikte göründüğünüz müddetçe hiçbir şey olmaz. Soylu Başbakan siz dışileri bakanı olarak iyi bir ikili olursunuz. Adaylıkla birilerinin oyununa hizmet etmiş olursunuz.
    Cevapla
  • burhan savuk 15 yıl önce Şikayet Et
    demokrat parti. bence sayın bayar sizin durup sayın soyluyu desteklemeniz lazım bu parti dibe vurduğunda siz nerdeydiniz niye sahip çıkmadınızda şimdi aday oluyorsunuz .Burda bütün demokratlar süleyman soylunun etrafında toplanıp onu desteklememiz lazım .Sayın soylu bitti denilen bu partiyi derledi topladı ve karış karış türkiyeyi dolaşarak demokrat parti tohumlarını ülkeye yeniden ekti bence sizde süleyman soylunun lehinde adaylıktan çekilin
    Cevapla
  • Fatih Mehmet 15 yıl önce Şikayet Et
    sıkılmadınız mı. Sayın Bayar, iyi bir bürokrat olabilirsiniz ama millet sizi kabullenmedi! Yenilgiye doymayan güreşçi gibi devamlı aday olmanın anlamı nedir? sıkılmadınız mı? sizdeki hırstan milletimizi Allah korusun :)
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Dünya Benzema'yı konuşuyor! Dudak uçuklatan maaşından vazgeçiyor
İsrail’den Reisi için saygı duruşunda bulunan BM Güvenlik Konseyi’ne tepki