Pamukoğlu'nun partisi sağcı mı solcu mu?

Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, Avrupa'nın, kendi partileri hariç diğer tüm partileri ''iç güveyi'' gibi gördüğünü savundu.

Pamukoğlu'nun partisi sağcı mı solcu mu?
Pamukoğlu'nun partisi sağcı mı solcu mu?
GİRİŞ 22.11.2009 00:45 GÜNCELLEME 22.11.2009 00:45
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

Pamukoğlu, partisince Bornova Meydanı'nda düzenlenen ''Milli Uyanış'' mitinginde yaptığı  konuşmada, ''sağ parti mi, sol parti mi oldukları'' yönünde sorularla karşılaştıklarını belirterek, ''Biz, halkçıyız, milliyetçiyiz, sosyal adaletçiyiz'' dedi.

Avrupa ülkelerinin partilerinden rahatsız olduğunu savunan Pamukoğlu, Türkiye'de 60 civarında parti bulunduğunu, Avrupa'nın bunların hiç birinden rahatsızlık duymadığını ileri sürdü.

Pamukoğlu, ''Bizim partiden rahatsızlar, 'bu partiye mani olun, genişlemesin' diyorlar. Türkiye'de siyaset yapan partileri iç güveyi gibi görüyorlar. İç güveyini kim besler? Kayınpeder. Biz yabancı damadız'' diye konuştu.

Ülkede adalet ve güvenliğin yerlerde süründüğünü ileri süren Pamukoğlu, ''Adalet ve güvenlik kurumları kendi derdine düşmüş. Bu kurumlar halka nasıl adalet dağıtacak, güvenlik sağlayacak'' dedi.

''Demokratik açılım'' çalışmalarını da eleştiren Pamukoğlu, ''Kürt açılımı denilen şey, ABD ve Avrupa'nın planıdır. Eşkıyanın burada siyaset yapmasını istiyorlar. Bu devletin felç olması, milli devlete hançer saplanmasıdır'' görüşünü dile getirdi.

AA

YORUMLAR 33
  • yavuz 14 yıl önce Şikayet Et
    .... amma meraklısınız sağ - sol işlerine. herşeye bir etiket arıyorsunuz. Aklınızı kullanmayı öğrenin biraz...
    Cevapla
  • mıurat güler 14 yıl önce Şikayet Et
    f. paşa sana bir belgesel çektiler, birazda tuttu, onun gazıyla, yok parti bilmem siyaset falan, ya paşa bi git işine ya kendini rezil ediyosun anca git bir deniz kenarına emekliliğinin keyfine bak.
    Cevapla
  • Bozok Han 14 yıl önce Şikayet Et
    Patik..... Patiğimin paşası diyenler bu ülke için ne yapmış merak içindeyim.
    Cevapla
  • aytek yıldızben 14 yıl önce Şikayet Et
    sağ sol kavramları değişti. yeni sağ ve yeni sol var. küreselci, liberal anlayışlar yeni sol, ulusal çizgide durup milli ekonomi, milli çıkar çizgisi ise yeni sağ oldu. bunun için altan ile koruyu aynı çizgide görebiliyoruz.
    Cevapla
  • sedat yılmaz 14 yıl önce Şikayet Et
    OYLAR PASAYA. parti ne sagcıdır ne solcudur.vatanını milletini seven herkesin partisidir.sag sol gibi kavramlar sacma kavramlar.ayrıca nevsehirde 3 haftalık bi teskilatlanma calısmalarından sonra pasa miting yaptı.buna herkes cesaret edemez.fakat ordaki mitingi manşetten veren haber7 dün izmirdeki en az 5000 kişilik mitingi neden vermedi acaba ?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
31 Mart öncesi Ahmed Arif'in şiiriyle Kılıçdaroğlu'ndan manidar gönderme
Akşener’in çıldırmasının arkasındaki 'zorbalık'