Türk: Sine-i millet!Ayna:Açılım bitti!

DTP Genel Başkanı Ahmet Türk değerlendirme toplantısında DTP'nin kapatılması durumunda ne yapacaklarını konuştuklarını ifade etti. Partinin kapatılması durumunda artık parlementoda bulunmanın bir anlamı olmadığını söyledi.

Türk: Sine-i millet!Ayna:Açılım bitti!
Türk: Sine-i millet!Ayna:Açılım bitti!
GİRİŞ 04.12.2009 14:39 GÜNCELLEME 11.09.2018 17:22
Bu Habere 43 Yorum Yapılmış

DTP Genel Başkanı Ahmet Türk, partisinde yapılan toplantının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Ahmet Türk, “Gündemimizde kapatma davası var. Arkadaşlarımız yasağın olduğu bir parlamentoda bulunmanın bir anlamı olmadığını düşünüyor” dedi.

Türk, bir başka soru üzerine Adalet Bakanlığı’nın yayımladığı İmralı fotoğraflarını henüz görmediğini söyledi.

DTP Genel Başkan Vekili Emine Ayna, demokratik açılımın İmralı konusuyla birlikte bittiğini söyledi.

Ayna, terör örgütü elebaşısı Abdullah Öcalan'ın İmralı'daki odasıyla ilgili soruya; "Orada eğer havalandırmanın üstü kafesle kapatılıyorsa, nefes sorunu yaşanıyorsa bu Kürt sorununu boğuyoruz, Kürt halkına nefes aldırmayacağız anlamına gelir. Bu demektir." cevabını verdi. Ayna gazetecilere; "Arkadaşlar açılım bitti İmralı'yla beraber, İmralı'ya yaklaşımla beraber bitti zaten." dedi.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 43
  • Komplo Teorisyeni 14 yıl önce Şikayet Et
    Tarih mi tekerrürden, hatalar mı tekerrürden ibarettir?. Sultan Abdulhamid Han ın Hatıratında yazdığını aynen aktarıyorum, gerisini sizler düşünün. "(Mithat Paşa) Tuna Valisi iken, Bulgarcanın Bulgar okullarında okunmasını hem teşvik etmiş, hem arkalamış. Bunun ağır sonuçlarını hatırlatanlara da: "Hangi dilde olursa olsun, tek okusunlar" diye sözüm ona parlak bir gerekçeyle direndiğini herkes bilir" Bu arada ben arap asıllıyım. Bu günümüzü 90 sene önceden görmek isteyenler için "Sultan Abdulhamidin Hatıra Defterini" okumlarını tavsiye ederim.
    Cevapla
  • ali 14 yıl önce Şikayet Et
    yemedi dimi. açılım demokrasi yemedi dimi..maskelerin düşüşünü ibretle izliyoruzzzzzzzzz
    Cevapla
  • Bildiğim KADARIYLA 14 yıl önce Şikayet Et
    Suçluları referans almak ve onlar üzerinden politika sürdürüp çözüm arayışında bulunmak problemin devamını ve çözümsüzleşmesini talep etmekten başka birşey değildir.. Sürekli milletin en hassas olduğu konuları gündeme taşımak normalleşme sürecini ve bu süreci yürütenleri yıpratmaktadır. Aynı zamanda zihinlerde bölünmeye neden olmaktadır. Açılım ve normalleşmeden kasıt ve devletten beklenen nedir? Hiç gevelenmeden bunun belirtilmesi gerekir?Benim anladığım şu ki ilkesel olarak, devletin vatandaşına bakışının gözden geçirilmesidir. Aksi takdirde devletle milleti alacaklı ve borçlu pozisyonuna düşürmek, sonra da olmayacak isteklere yönelmek son derece yanlış ve tehlikelidir
    Cevapla
  • BURAK 14 yıl önce Şikayet Et
    sorumlusu onlardır. halkı germeye yurta kaos yaratma gibi olayalr hep dtp nin yaptığı şeyelerdir. sineyı millete dönecekmiş zaten doğru dürüst miletvekili gibi davranmadılarki hep
    Cevapla
  • darbeleredurde 14 yıl önce Şikayet Et
    bunların ipleri. ergenekoncu abilerinin elinde 1000 maddelik bir istek listesi sunsalar ve isteklerinin hepsi yerine getirilse yine bozgunculuktan vazgeçmezler,isteselerde vaz geçemezler.bunlarınki kurdun kuzuya suyumu bulnadırıyorsun yaklaşımı.aşağılarda gezinmeye devam ededurun..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Almanya'dan silah ihracatı adımı! Hükümete flaş İsrail çağrısı
Saraçhane provokasyonunda polislere kaldırım taşı atıldığı anlar ortaya çıktı!