Şandır'ın sözleri Mersin'i kızdırdı

'Mersin'de Türk bayrağı dalgalanmaz oldu, PKK, kimlik kontrolü yapıyor' diyen MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Mehmet Şandır'a kentte büyük tepki var.

Şandır'ın sözleri Mersin'i kızdırdı
Şandır'ın sözleri Mersin'i kızdırdı
GİRİŞ 26.05.2011 19:08 GÜNCELLEME 26.05.2011 19:08
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Abdullah Biçer'in haberi

2013 Akdeniz oyunlarının Mersin'e verilmesi ve Mersin İdman Yurdunun şampiyon olarak Süper Lig!e çıkmasıyla çifte bayram yaşandığı ve adeta karnaval havasının estiği bugünlerde MHP Genel Başkan yardımcısı ve Mersin Milletvekili Mehmet Şandır seçim çalışmaları kapsamında Mersin'in Anamur yaptığı konuşmada “Mersinde PKK törör örgütü üyeleri çadır kurup kimlik kontrolüne başladı, Mersinde Türk Bayrağı dalgalanamaz oldu” sözlerine tepki yağmaya başladı..

Mersinliler, Şandır'ın sözlerinin şehrin marka değerini düşürdüğünü dile getirdi..

Haber 7 Mersin muhabiri Abdullah Biçer, Şandır’ın bu açıklamalarını dikkate alarak Mersinde bazı bölgelerde ve caddelerde gündüz saatlerinde özellikle Toroslar ve Akdeniz Belediyelerinin sınırları içerisinde ilçelerinde hemen hemen her kavşakta çok sayıda Türk Bayrağının dalgalandığını gördü. Ve hiç bir kimlik kontroluna rastlanmadı.

Akdeniz ilçesinde gezerken sokakta iki adet çadıra rastlandı, çadırların ise Mehmet Şandır'ın dediği gibi bir PKK çadırı değil her iki çadırın da taziye çadırı olduğu ortaya çıktı.

kullan

Ve özellikle Asker Uğurlamaların yaşandığı son günlerde Mersin sokaklarında ve asker konvoyunda bulunan araçlarda Türk Bayraklarının dalgalandığını gördükten sonra, Şandır'ın bu sözlerinin asılsız olduğu gözler önüne serdi.

kullan

ŞANDIR'I  DEFALARCA ARADIK  TELEFONLARA ÇIKMADI

Olayın nerede olduğunu sormak üzere, MHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Şandır'ı üç kez arayan muhabirimiz Abdullah Biçer, sadece korumalarla görüşebildi ve Şandır konuyla ilgili açıklama yapmadı.

HABER 7

YORUMLAR 13
  • yusuf yılmaz 13 yıl önce Şikayet Et
    merkezi yerleri çekmiş diyenlere. merkezi yeler dediğiniz yer dogu kökrnli halkın yaşadıgı yerlerdir ve özellikle hergun gectigim ve olayların oldugu kavsakta 4 tane turk bayragı asılıdır mersinde bayrak sorunu yok bence mhp ve iç karışıklık çıkarma zihniyeti var.
    Cevapla
  • nanik yanciyan 13 yıl önce Şikayet Et
    bir yumurta kırk basın. bir deli kuyuya taş atmış.diğer delilerde çıkarmaya çalışırken içine düşmüş.biri yalan söyledi diyelim.acaba bayrak var mı yokmu diye araştıranlar gerçekte ne araştırıyor.yoksa.olabili mi.acaba.ihtimal.belki.bir devlet kurulmuş mu.vahim bir durum.
    Cevapla
  • Hakan AYDIN 13 yıl önce Şikayet Et
    Mersin Yada başka bir il... Adam dosdoğru söylemiş. Bikaç kare resme koca mersini sığdırdınız güya... Ülkemin her tarafı sayenizde sanki işgal altında, isyan provasında... Mersin, antalya ya da hakkari farkı kalmadı... Kirlettiniz!!! Bayrak, İstiklal Marşı, Andımız, uzanmadığınız, kirletmediğiniz ne kaldı???? Ayrıca o resimdeki taziye çadırı,çatışmada alınan 12 terörist için kurulan çadır...
    Cevapla
  • Sade Vatandaş 13 yıl önce Şikayet Et
    Adam..... Gönlünden geçenleri söylemiş.Bunların milliyetçiliği filan sahte.Eğer dedikleri doğru olsa herkesten önce kına yakacak da...
    Cevapla
  • kemal oğuz 13 yıl önce Şikayet Et
    mersin karıştırılmaya çalışılıyor. mersin den son günlerde spor haberleri dışında hiç iyi haber verilmiyor.pkk lilerin kışkırtmalarına karşı halk harekete geçirilmeye çalışılıyor.ortalık karışacak bazıları bunun kaymağını yiyecek maksat sadece bu. milliyetçi oylar düşmesin diye iki tarafta kışkırtma çalışmalrına son gaz devam ediyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Irak'ın kuzeyine hava harekatı: Çok sayıda terörist etkisiz hale getirildi
Trump'tan son dakika 3. Dünya Savaşı duyurusu: Seçimi kazanamazsak...