Hüseyin Gülerce Twitter'dan bombaladı

Zaman’daki yazılarına son verildikten sonra görüşlerini Twitter'dan paylaşan Gülerce 7 Şubat ve 25 Aralık için iddialı yorumlarda bulundu.

Hüseyin Gülerce Twitter'dan bombaladı
Hüseyin Gülerce Twitter'dan bombaladı
GİRİŞ 17.10.2014 08:38 GÜNCELLEME 17.10.2014 10:00
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Fethullah Gülen’e en yakın isimlerden olan 30 Mart seçimlerine kadar Zaman’da yazılar kaleme alan Hüseyin Gülerce, çarpıcı açıklamalarına devam ediyor.

Zaman gazetesinin eski yazarlarından ve kısa süre öncesine kadar Fethullah Gülen’e en yakın isimlerden olan Hüseyin Gülerce, MİT Müsteşarı Hakan Fidan’ın ifadeye çağrıldığı 7 Şubat krizi için “savaş ilanıydı” dedi. Gülerce 25 Aralık soruşturması için ise “topyekün saldırıydı” yorumunu yaparken cemaate dönük uyarı ve çağrılarını hatırlatarak “durdurmaya çalıştım” dedi.

“BENİM İÇİN ÇOK BİLMİŞ ÇEKİRGE VE MÜNECCİM DEDİLER”

Görüşlerini twitter hesabından paylaşan Gülerce, bugün attığı twitte şunları söyledi:

7 Şubat, savaş ilanıydı. 25 Aralık topyekun saldırıydı. Durdurmaya çok çalıştım. Ama çok bilmiş çekirge ile “müneccim” yaftası yapıştırıldı.

YORUMLAR 8
  • ömürcan 9 yıl önce Şikayet Et
    ters açı.... neyse.. fazla söze hacet yokkk.... arkadaşlar hatalarını anlamış,, fazla yüklenmemek gerek.. nede olsa 2000 yılında zaman gazetesi 150-200 bin trajlı bir gzete iken, ak parti iktidarı ile şahlanmış 2014 ocak ayında 1.300.000. bin taraja ulaşmıştır. diğerlerini saymıyorum..neyse bugün için (14.10.2014 tarihi itibariyle) sanırım 846.000 ne düştü.. bu düşü daha da sürecek... 1300 nireeee 846 nire... daha çok başları agrıyacak. küçülecekler,, sonra birbirine düşecekler.. birbirine düşemyi bırak birbirlerini yiyecekler.. sonra bir birlerini dolandırıcılıkla itham edecekler. paralar nereye gitti diye bırakın akp yi birbirleri hakkında neler neler söyleyecekler .. hep beraber bu günleri göreceğiz.. çok az kaldıı... çok aaazzzzzzzzzzz...
    Cevapla
  • ömürcan 9 yıl önce Şikayet Et
    bir not... zübeyir uyar'a....8 yıldır zaman abonesi imiş.... ben de zaman gazetesi okurum. tabi bulursam makalalerini okurum.ASLA PARA VERİP ALMAM.ya arkadaş; mavi marmara olayını gördükten sonra bu zaman gazetesi aboneliğini iptal ettirmeyenlere şunu diyorum...gülenistlerin savaş ilanı ve topyekün saldırısında ve kendilerini dev aynasında görrmelerinde sizin de suçunuz var..ama ne diyelim, herkes gibi biz de göremedik diyorsunuz ya.. ehh.
    Cevapla
  • Kurabiye Canavarı 9 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH ISLAH ETSİN'in ANLAMI. Allah Islah Etsin demek 2 yönlüdür. Islah oluyorsa ISLAH ETSİN , olmuyorsa KAHR-U PERİŞAN etsin demektir. Yani bu duaya mazhar olanın Islah olması mümkün değilse ve DUA kabul olursa ALLAH belasını verir. Herkese hayırlı cumalar.Allah yar ve yardımcımız olsun.Tüm ümmet-i Muhammedin.
    Cevapla
  • ZÜBEYİR UYAR 9 yıl önce Şikayet Et
    8 yıl zaman okudum 18 aralıkta aboneliğimi iptal ettirdim.. 28 şubatta taraflarını biliyorduk ama kendilerine (cemaatin üst yönetimi f.g.) çeki düzen verdiler diye düşündü kadamlar öyle güzel uyuttu öyle güzel kandırdıki hepimizi buna bende dahilim. ben hayatımda böyle profosyonel ikiyüzlülük görmedim bu becerilerini türkiye çıkarları için kullansalardı inanın türkiye şuankinden 2 hatta 4 kat daha büyük olurdu. yani devletimizin nekadar tehlikeli bir yapıyla karşı karşıya kaldığını düşünün ve bunlara alet olan bizleride allah affetsin bağışlasın birdaha böyle oyunlara gelmemek için gerekli basireti gözü açıklığı gerçekleri görme basiretini bizlere versin
    Cevapla
  • vezir bakırcı 9 yıl önce Şikayet Et
    munafıklar. bazı yorum yapan arkadaşlar yorumlarının sonunda Allah bunları islah etsin diyorlar.ben bunu kabul edemiyorum Allah her hata yapan müslümanı islah etsin fethullah cemaatinin lider kadrosu hariç . çünkü onlar islah olmaya bile layık değiller .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Şoför 'Görmedim' demişti! İşte kadının otobüsün altında kalarak can verdiği görüntüler
Fenomen Yağmur Taktaş'ın mezarı açıldı, yeniden otopsi yapılacak