Koray Çalışkan vekil olamayınca tatile çıktı

Kılıçdaroğlu'nun danışmanı Boğaziçi Üniversitesi öğretim üyesi Koray Çalışkan CHP'den aday olamayınca tatile çıktı.

Koray Çalışkan vekil olamayınca tatile çıktı
Koray Çalışkan vekil olamayınca tatile çıktı
GİRİŞ 19.09.2015 09:19 GÜNCELLEME 19.09.2015 12:14

CHP genel başkanı Kema Kılıçdaroğlu'nun danışmanı, Boğaziçi Üniversitesi öğretim üyesi Koray Çalışkan bir süredir vekil olabilmek için adeta CHP genel merkezinde yatıp kalkıyordu.

Önce üniversitedeki görevinden istifa eden Çalışkan daha sonra adaylık başvurusu yapmıştı. Dün itibariyle açıklanan listelere giremeyen Koray Çalışkan kendini tatile vurdu.

Sosyal medya hesabı üzerinden şu sözlerin paylaştı " Bayram tatiline bugünden çıkıyorum, twitter detoksu sana da iyi gelir. Herkese iyi bayramlar. Dönünce devam." 

Çalışkan'ın bu sözleri sosyal medyada şu tür yorumlara neden oldu: Üniversiteden istifa etti, vekil olamadı bundan sonra Twitter'da kadrolu troll olur.

Kılıçdaroğlu'nun danışmanı Çalışkan eğitim öğretim yılında yeniden Boğaziçi'ndeki görevine dönebilecek. 

YORUMLAR 6
  • eeee 11 yıl önce Şikayet Et
    bbbb
    Cevapla
  • osman öztürk 11 yıl önce Şikayet Et
    Beni milletvekili yapın, yoksa Recep Tayyip Erdoğan beni içeri attıracak diye yalvaran gazeteci kılıklı MOSSAD AJANI Koray Çalışkanı ekranlarda gören varmı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kardeş ülkeden Türk şirketlerine çağrı! 'Umutla bekliyoruz' diyerek duyurdular
Erdoğan'a anlamlı hediye: Böyle bir hediyeyi kabul etmek bize yakışır