Boşanan kocanın fendi kaynanayı yendi

Boşanırken 200 bin lira tazminat isteyen kadının talebi, eşinin kaynanasına hastanede refakat ettiğini kanıtlaması sayesinde reddedildi.

Boşanan kocanın fendi kaynanayı yendi
Boşanan kocanın fendi kaynanayı yendi
GİRİŞ 19.08.2013 12:47 GÜNCELLEME 19.08.2013 12:47
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İzmir'in Menemen ilçesinde yaşayan 32 yaşındaki Meryem Y., 6 yıllık eşi Mehmet Nur Y.'den (36) boşanmak için dava açtı. Eşinin hem kendisine hem de evine karşı sorumluluklarını yerine getirmediğini, evlilik birliğinin bozulmasına neden olduğunu iddia eden kadın, annesinin hastanede yattığı günlerde refakatçi olarak yanında kaldığını ve o günlerde bile eşinin kendisinin yanına gelip, ne kendisini ne de annesinin hatırını dahi sormadığını öne sürdü. Meryem Y., eşinin sorumsuz davranışlarından dolayı kendisine 200 bin lira manevi tazminat ödemesini istedi.

'LÜKS OTOMOBİL ALACAĞIM'

Pazarlamacılık yapan Mehmet Nur Y., eşinin iddia ettiği gibi kayınvalidesinin yanında onun değil kendisinin refakatçi olarak kaldığını, ayrıca facebook'ta lüks bir otomobil önünde fotoğraf çektirip, "Davam bittiğinde böyle bir otomobil alacağım" dediğini belirterek fotoğrafları mahkemeye sundu. Hastaneden gelen kayıtlarda Meryem Y.'nin annesinin hastanede yattığı zamanlarda damadı Mehmet Nur'un yanında refakatçi olarak kaldığının ortaya çıkması üzerine hakim çifti boşadı, ancak kadının tazminat isteğini reddetti.

KAYNAK: SABAH
YORUMLAR 4
  • erdal islam 10 yıl önce Şikayet Et
    kazım kardeş. eline diline sağlık.
    Cevapla
  • Kamil 10 yıl önce Şikayet Et
    ilginç bir karar. hayır şaka yapmıyorum ,günümüzde kadına pozitif ayrımcılık yasası çıktığından çoğu mahkemenin araştırma bile yapmadan kadının talebi doğrultusunda kararlar aldığını çokça duymaya başlamıştık ,bu mahkeme heyetini tebrik etmek lazım ,demek ki bütün kadınlar melek değilmiş ,umarım anlayan anlamıştır
    Cevapla
  • kurboa kirlant 10 yıl önce Şikayet Et
    Fend, hile demektir.. Fend, hile demektir. Burada hileyi yapan kim? Başlığa bir daha bakın.
    Cevapla
  • kazımm 10 yıl önce Şikayet Et
    peki ya hastane kayıtları olmasaydı?. Tabi ki pozitif ayrımcılık devreye girecekti. kadının hiçbir delili olmadan 200bin TL tazminat alması gayet dogal olacaktı. Kadın yalan beyanda bulunduğu için bir ceza aldı mı? iftira için? Hukuki AYRICALIĞINI sömürü için kullanıdığından ceza aldı mı? Peki bunun gibi mağdur olan, delile gerek kalmadan iki yalanla elinde avucunda ne varsa hepsini kaybeden insanlar ne olacak? çalıştığı halde kazandığı parayı sadece kendine harcayan kadınlar ve erkeklik onuru adına bunun lafını dahi etmeyen erkeklerin hakkı? evde oturup kredi kartlarını son limitine kadar kullandığı ve defalarca uyarıldığı halde aynı şeyi inatla yapmaya devam eden ve binlerce lira borç yaptığı için yediği bir tokat ile eşinin alın teriyle kazandığına bedavadan sahip olan insanlar nerde hesap verecek? Kılıfına uydurduktan sonra sorun yok değil mi..!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yapay zeka nasıl düşünüyor?
Kassam Tugayları duyurdu: Son zamanların en büyük darbesi! İsrail şoka uğradı