Fenerbahçe Rennes maçı ne zaman? PassoLig maç bilet fiyatları!

UEFA Avrupa Ligi B Grubu'nda liderliği elinde tutan Fenerbahçe, 5'inci sınavını Rennes karşısında verecek. Peki Fenerbahçe Rennes maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Dahası PassoLig maç bilet fiyatlarının belli olup olmadığı araştırılıyor. İşte, müsabakaya dair son gelişmeler!

Fenerbahçe Rennes maçı ne zaman? PassoLig maç bilet fiyatları!
Fenerbahçe Rennes maçı ne zaman? PassoLig maç bilet fiyatları!
GİRİŞ 25.10.2022 12:08 GÜNCELLEME 25.10.2022 12:08

Kupa 2 olarak da bilinen UEFA Avrupa Ligi'nde grup aşamasının 5'inci maçları için geri sayım başladı. B Grubu'ndaki temsilcimiz Fenerbahçe, Ülker Stadyumu'nda Rennes ile kozlarını paylaşacak. Hatırlanacağı üzere iki takım ilk mücadelelerini Roazhon Park'ta vermiş ve taraflar sahadan 2-2'lik eşitlikle ayrılmıştı. Fransız temsilcisinin kaptanı Hamari Traore ise hareketinden ötürü kırmızı kartla oyundan atılmıştı. Peki Fenerbahçe Rennes maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte, merakla beklenen karşılaşmanın PassoLig maç bilet fiyatlarına dair son bilgiler!

FENERBAHÇE RENNES MAÇI NE ZAMAN?

Temsilcimiz Fenerbahçe ile Fransa futbolunun ekol kulüplerinden Rennes arasındaki UEFA Avrupa Ligi maçı, 27 Ekim Perşembe günü saat 19:45'te oynanacak. Bu karşılaşmaya Ülker Stadyumu ev sahipliği yapacak. Karşılaşmayı Fenerbahçeli ve Rennesli taraftarlar tribünde kendilerine ayrılan yerlerden takip edecek.

Rennes Fenerbahçe maçından bir fotoğraf

HANGİ KANALDA?

Yüz binlerce futbol tutkununun adeta iple çektiği Fenerbahçe Rennes maçı, EXXEN uygulamasında ekrana gelecek. Akıllı TV, telefon; tablet ve bilgisayar aracılığıyla erişilebilen bu aplikasyon hakkında daha fazla bilgi edinebilmek için aşağıdaki içeriğimizi okuyabilirsiniz. Bunun haricinde müsabakanın canlı anlatımı ve son dakika gelişmeleri TÜMSPOR adresi üzerinden okuyucularla paylaşılacak.

Exxen Aylık Ücreti 2022 Ne Kadar? ExxenSpor Paketi Fiyatı ve Diğer PaketlerExxen Aylık Ücreti 2022 Ne Kadar? ExxenSpor Paketi Fiyatı ve Diğer Paketler

HAKEMLER

UEFA'nın resmi internet sitesi üzerinden Fenerbahçe Rennes maçının saha içi hakemleri duyuruldu. Hakemler Sırbistan ve Slovenya Futbol Federasyonlarından atandı. 

Novak Simovic

Nikola Djorovic

Milos Simovic

Andrija Stojanovic

Matej Jug

Nejc Kajtazovic

Fenerbahçe A Takım antrenmanı

PASSOLİG MAÇ BİLET FİYATLARI

Fenerbahçe Yönetimi, Rennes ile oynayacakları son derece kritik UEFA Avrupa Ligi karşılaşmasının maç biletlerini satışa sundu. Fiyatlar şu şekilde:

  • Kuzey-Spor Toto Tribünü: 220,00 TL

  • Fenerium Üst-Maraton Üst A-I Blok: 265,00 TL

  • Fenerium Üst-Maraton Üst B- H Blok: 300,00 TL

  • Fenerium Üst-Maraton Üst C-G Blok: 395,00 TL

  • Fenerium Üst-Maraton Üst D-F Blok: 435,00 TL

  • Fenerium Üst-Maraton Üst E Blok: 480,00 TL

  • Fenerium Alt Avis-Maraton Alt A-I Blok: 540,00 TL

  • Fenerium Alt Avis-Maraton Alt B-H Blok: 685,00 TL

  • Fenerium Alt Avis-Maraton Alt C-G Blok:880,00 TL

  • Fenerium Alt Avis-Maraton Alt D-F Blok: 1.060,00 TL

  • Maraton Alt E Blok: 1.320,00 TL

  • Fenerium Alt Avis E Blok: 4.560,00 TL

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi 2022-2023 fikstürü ve grup maçlarının tarihleriFenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi 2022-2023 fikstürü ve grup maçlarının tarihleri

İLK MAÇTA NE OLMUŞTU?

Temsilcimiz Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi B Grubu'ndaki 2'nci maçında Roazhon Park'a giderek Stade Rennes'in konuğu oldu. On binlerce Rennes ve Fenerbahçeli taraftarın tribünden takip ettiği maçta taraflar sahadan 2-2'lik eşitlikle ayrıldı. Rennes'i öne geçiren golleri Martin Terrier ve Lovro Majer atarken, Sarı-Lacivertlilerde işaret fişeğini 60'ıncı dakikada İrfan Can Kahveci yaktı. 90+2'de de takımın golcüsü Enner Valencia, attığı penaltı golüyle durumu 2-2 yaptı.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz