İşte Galaxy S4'ün göz takip sistemi /VİDEO

Samsung'un Galaxy S4'te kullanacağı Floating Touch teknolojisi ve Smart Pause teknolojisi testlerine ait olduğu iddia edilen videolar internete sızdı.

GİRİŞ 14.03.2013 15:24 GÜNCELLEME 14.03.2013 17:48
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Tanıtımına saatler kalsada S4'e ait bilgiler hızla sızmaya devam ediyor. İnternete sızan en son video ise, genil bir yankı uyandıran göz takip sistemiyle alakalı. Kullanıcıların merakla beklediği özellikler arasında olan bu özelliğinin testlerine ait olduğu iddia edilen videolar tanıtıma saatler kala internte sızdı.

Floating Touch teknolojisi, Galaxy Note ailesinde kullanılan Air View özelliğine çok yakın bir özellik, Air View'de kalemi cihaza yaklaştırdığınızda, belli bir yakınlıkta ekran kalemi algılıyor ve kalemi bir fare gibi kullanabiliyorsunuz. Floating Touch ise bu işi kalemsiz bir hale getiriyor. Parmağınızı ekrandan biraz yukarda tutarak kalemle yapılan Air View işlemlerini rahatlıkla yapabilirsiniz.

Samsung'un Galaxy S4'te kullanıcığı yenilikçi bir teknoloji ürünü olan Smart Pause ise kullanıcıların oldukça ilgisini çekicek cinsten. S3'te yer alan göz takip sisteminin gelişmiş bir versiyonunu kullanacak olan S4 video izlerken gözününü ekrandan ayırdığınızda otomatik olarak videoyu durdurup, ekrana tekrar baktığınızda ise videoyu kaldığı yerden tekrar başlatacak.

TANITIMA SAATLER KALDI
Samsung'un S4'ü tanıtacağı etkinlik için geri sayım başladı, New York'ta düzenlecek olan etkinliği aşağıdaki adesten canlı olaran izleyebilirsiniz...

Galaxy S4 tanıtımını canlı izlemek için tıklayınız...

 
İşte Smart Pause'un test videosu



Fuat.Oner@haber7.com

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 1
  • Tommy Hawks 11 yıl önce Şikayet Et
    Feak. Bu çin malı bir telefon, gerçek Galaxy 4 değildir. Dikkat ederseniz çift sim kartı göstergesi var telefonda, Samsung Galaxy 4' de çift sim kart özelliği yok.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Mehmet Şimşek ve kredi iddiaları sonrası IMF'den Türkiye açıklaması
Boykotların hedefindeki Starbucks’tan yeni Türkiye kararı