Philips’ten dört yeni Fidelio kulaklık

Philips, Fidelio kulaklık serisine eklediği dört yeni ürünü Berlin’de düzenlenen IFA fuarında tanıttı.

Philips’ten dört yeni Fidelio kulaklık
Philips’ten dört yeni Fidelio kulaklık
GİRİŞ 05.09.2014 14:54 GÜNCELLEME 05.09.2014 14:54

Önceki nesil ödüllü Fidelio M1 kulaklıkların özellikleri üzerine geliştirilen M1MKII’ler üç boyutlu ve ferah dinleme deneyimi için daha geniş bir ses sahnesi oluşturmayı amaçlıyor.

Yenilikçi M1MKII’ler, iyileştirilmiş ses netliği ve kontrol edilebilir bas tonları için daha hafif bir ses bobini kullanıyor. Yüksek frekanslar, eksiksiz bir ses netliği için genişletildi. Bu sayede, dinleyici sesteki en ince ayrıntıları dahi seçebiliyor. Çift katmanlı kaplama içindeki M1MKII’ler, dinamik ama dengeli baslar sağlayan bir Bas Tepkili Sistemine sahip.

Hafif ama güçlü bir çerçeve içinde üstün ses izolasyonu için geliştirilmiş kulaklıklar, hareket halindeyken gerçek ses deneyimi için seste en iyiyi ve konforu birleştiriyor.

Philips Fidelio kulaklık

Philips Fidelio NC1, Aktif Gürültü Engelleme (ANC) özelliğine sahip ilk kulaklık. Kaliteli sesi, sofistike tasarımı ve teknolojiyi birleştiren NC1′ler kulaklıklar, daha iyi bir seyahat deneyimi için ortam gürültüsünü engellemek üzere ANC teknolojisini kullanıyor. Kulaklıklar sinyali çevirmeden önce ortam gürültüsünü tespit ederek etkili bir şekilde engellemek ve arka plan gürültüsünü sessiz hale getirmek için dört mikrofon ile hibrit bir ANC yaklaşımına sahip. Kulaklık sürücülerinin yanına konumlandırılmış iki ‘Geriye Beslemeli’ mikrofon, düşük frekanslarda güçlü gürültü engelleme becerisi sağlarken, kulaklığın dışına konumlandırılmış iki ‘İleriye Beslemeli’ mikrofon orta ve yüksek frekanslardaki gürültü engelleme bant genişliğini artırıyor.

Kompakt, tamamen katlanabilir ve hafif NC1, seyahat edenler düşünülerek tasarlandı. 30 saate kadar dayanan bir pil ile USB kablonuz aracılığıyla yeniden şarj etme ihtiyacı duymadan seyahat edebilirsiniz.

Philips Fidelio kulaklık

Katmanlı hareket kontrol diyaframı ve hassas frekans tepkisi sayesinde Fidelio X2 netlikten ve de sesten ödün vermeden zengin bas ve sıcak ses veriyor. Alüminyum çerçeve dâhil yüksek kaliteli hafif materyallerden ve yumuşak hafızalı köpükten oluşan kulaklık yastıkları, çok yönlü üç boyutlu bir dinleme deneyimi için konfor sağlıyor.

X2 kulaklıkların akustik olarak arkası açık gelişmiş mimarisi, sürücülerin arkasında hava basıncı birikmesini engelleyerek güçlü 50 mm yüksek tanımlı neodimyum sürücülere doğal bir ses üretmek için daha fazla özgürlük veriyor. Katmanlı Hareket Kontrol (LMC) diyaframı, doğal yüksek frekansa ve zengin kaliteli basa olanak tanıyor. X2 kulaklıklar, aynı zamanda bozulmayı ve paraziti azaltarak en ince detayların bile daha net duyulmasını sağlayan yeni bir düşük empedans kabloya sahip.

Philips Fidelio kulaklık

013 yılında Philips Fidelio M1BT, Bluetooth’lu ilk Fidelio kulaklık olarak piyasaya sunulmuştu. Bu kulaklığı hatırlayabilirsiniz; geçtiğimiz yıl ‘En İyi Kablosuz Kulaklık’ olarak seçmiştik. Şimdi ise M2BT, daha iyi bir kablosuz kulaklık deneyimi sunmayı amaçlıyor.

WOOX Innovations Kulaklıklar İş Birimi Lideri Pascal van Laer, “Orijinal Fidelio M1 Bluetooth kulaklıklara harika tepkiler aldık ve bugünkü lansman ile bu başarıyı geliştirmeye devam ediyoruz. İnsanların sevdiklerini söyledikleri özellikleri koruduk ve de takılması rahat, harika ses veren ve görünen bir kulaklık yaratmak adına geri kalan her şeyi iyileştirdik. Ve NFC ile tam olarak şarkıcının amaçladığı şekilde müzikten keyif almak daha da kolay: sadece akıllı telefonunuzu veya tabletinizi kulaklığınıza değdirin
yeter”
dedi.

Philips Fidelio kulaklık

NFC ile bağlamak kolay: Bluetooth 4.0 kulaklıkları herhangi bir cihaz ile eşleştirmek için sadece dokunun ve anında bağlayın. Cihaz, NFC’ye uygun olmasa bile M2BT’ler en yakın Bluetooth etkin cihaz ile kolayca eşleştirilebiliyor. Üstün müzik akışı için AAC (Apple), aptX (Android) ve SBC uyumu ile her zaman CD kalitesinde müziğin tadını çıkarabilirsiniz.

Fidelio M2BT, sağ kulak yastığına entegre kontrol birimleri içeriyor. Ses seviyesini değiştirmek için sadece yukarı veya aşağı düğmelerine basın, bir şarkı ileri almak için sadece bir kez ileri düğmesine basın ve geriye almak iki kere geri düğmesine basın. Kulak yastıklarında aynı zamanda eller serbest çağrıların yapılmasına olanak tanıyan iki de mikrofon var.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Starbucks’ı boykot edenlere ‘salak’ diyen Ümit Özdağ, oyuncu Sinan Albayrak’a dava açtı
İstanbul’da İmamoğlu’nun düzenlediği organizasyona Özgür Özel davet edilmedi