iPhone 6'yı bu sefer de ütülediler

Telefonları ilginç şekillerde test etme trendine bir yenisi daha eklendi. Bu kez de Apple'ın yeni gözdesi iPhone 6'yı ütülediler.

GİRİŞ 07.11.2014 16:24 GÜNCELLEME 08.11.2014 06:21
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Gün geçmiyor ki ilginç iPhone testlerine bir yenisi daha eklenmesin. Bıçakla, çekiçle test edenden tutunda uçaktan atana kadar bir çok kişi farklı şekilde test etti. İnternete yüklenen yeni bir test videosunda ise 'ütü' kullanıldı. Görüntülerde bir masa üzerinde bulunan iPhone 6'nın üzerine sıcak ütü ile 10 saniye bastırılıyor. Daha sonra iPhone 6'nın ön kamerası açılarak ütü basma işlemi devam ediyor.

İLK ÖNCE EKRAN BOZULDU

iPhone 6'nın ekranında bir zarar gözükmese de görüntülerin devamında sıcak ütünün darbeli baskısı devam edince ekrandaki bozukluklar dikkat çekiyor. Bozukluklara rağmen dokunmatiğini deneyen genç adam iPhone 6'nın dokunmatiğinin çalıştığını gösteriyor.

ÇÖP HALİNE GELDİ

Ütünün etkisiyle ekranın iyice kararınca ekrana çekiç darbeleri vurulmaya başlanıyor. İlk darbeyle kırılan ekran, darbelerin devam etmesiyle iPhone 6 tamamen çöp haline geliyor.

YORUMLAR 8
  • Yeniçeri 9 yıl önce Şikayet Et
    iphone4s var bende geçen gün gazetede gördüm iphone şirket ceosu ( Yönetici ) eşçinselmiş satacam bu telefonu zaten logosu lgbt bayrağı lanet gitsin
    Cevapla
  • mamdo 9 yıl önce Şikayet Et
    bunlar rakip firmaların ürünü kötülemek adına yaptıkları şeyler. herkes biliyor ki hiçbir telefon iphone kadar stabil değil. çoğu telefon garantisi bitince otomatikman bozuluyor
    Cevapla
  • ....... 9 yıl önce Şikayet Et
    ya siz nasıl bir hastasınız nedir sizin iphone la derdiniz
    Cevapla
  • Çekemiyorlar 9 yıl önce Şikayet Et
    Yapılan bütün testler? metale yapılsa metal bile zarar görür. Saçmalıyorlar. Bu arada bu testleri yapan kişi meşhur oldu.
    Cevapla
  • yok sağlam kalacak 9 yıl önce Şikayet Et
    Böyle test mi olur! Test nedir , kullanım sırasında meydana gelebilecek sorunlara karşı dayanıklılığı test edersin. elinden düşer onun sağlamlığını test edebilirsin, uçaktan atmak nedir yahu! ütülemek nedir? Kim kalkarda telefon ütüler, böyle test mi olur!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Serik'te köpeklerden kaçan çocuk arabanın altında kaldı
S&P'nin not kararı sonrası Bakan Şimşek'ten ilk açıklama