Amerika lazer silahı geliştirdi

Amerikan ordusu, yerdeki düşman hedeflerini lazer ışınıyla yok edebilen bir silah sistemi geliştirdi. Silah, bir C-130 tipi nakliye uçağına yerleştirilerek denenecek.

Amerika lazer silahı geliştirdi
Amerika lazer silahı geliştirdi
GİRİŞ 19.02.2006 23:27 GÜNCELLEME 19.02.2006 23:27
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Bir C-130 tipi nakliye uçağına yerleştirilerek denenecek “Advanced Tactical Laser” adı verilen lazer silahının, etrafına zarar vermeden hedefini yok edebildiği belirtiliyor. İsminin açıklanmasını istemeyen bir Amerikalı askeri yetkili, geliştirilen silah sisteminin savaş alanında özellikle Afganistan ve Irak gibi ülkelerde şehir çatışmalarında benzersiz yarar sağlayacağını belirterek, “Birkaç dakikada zafere ulaşmayı sağlayan müthiş bir silah.” diye konuştu.

YORUMLAR 18
  • duran yurttas 16 yıl önce Şikayet Et
    Müthiş Bir Tespit. Şok oldum. Acaba Gülay Hanım psikoloji eğitimi falan aldı mı? Adamların şuur altını ve haleti ruhiyesini şıp diye okuyuvermiş. Allah, doğru bildiğini çekinmeden söyleyebilen, sizin gibi yazarları; kötülerin ve art niyetlilerin şerrinden korusun.
    Cevapla
  • hasan öztürk 16 yıl önce Şikayet Et
    Demokrasi aşıkları..... Tebrikler Tuğçe Baran,siz ve sizin gibi gerçek demokrasi aşığı yazarlara tebrikler.
    Cevapla
  • adnan ünal 16 yıl önce Şikayet Et
    ağzına sağlık abla. temennileriniz çok doğal ama bunu öylebirine söylüyorsunki,gözleri var ama görmezler. kulakları var ama hakkı duymazlar.dilleri var ama doğruyu söylemezler...bunları uzaya da götürsen orda bile insanları bölme planları yapar,ondan rant elde ederler.hasılı bunları ancak toprak paklar zira altmışı devirmişler.saygılarımla.
    Cevapla
  • ugur gurbuz 16 yıl önce Şikayet Et
    selam sana gazetecilik aleminin en cesur ,en demokrat,en hakperest gazetecisi.... selam olsun gulay hanim\'a ben sizin yazilarinizin basligindan ve son noktasina kadar katiliyorum.su an duygularimi dile getiremesemde siz benim ideolumsunuz.en demokrat,en cesur ,en hakperest gazeteci olarak...aglarim aglatamam,hisederim histttiremem,dili yok kalbimin bundan cok bizarim dedigi gibi sairin duygularimi ve size hayranligimi ifade edmiyorum umarim anlarsiniz.gazteci olarak siz,nazli hanim,politkaci olarak ta meral aksener kadinlik aleminin en cesur sultanisiniz bana gore...sag olun var olun...
    Cevapla
  • isa Akgül 16 yıl önce Şikayet Et
    Tek. Tek kelimeyle harika bir yazı bunun üzzerine ne söylenebilirki.Demokrasi aşıkları hep gerçeği yazarlar.Eline diline sağlık.Gülay hanımefendi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Rusya'dan Türkiye duyurusu: En yüksek ve en üst düzeyde...
ABD'li ünlü ekonomist Hanke: Türkiye'nin enflasyonunu yıllık %25,6 olarak ölçüyorum