Yerli denizaltı için çalışmalar başladı

Türkiye, savunma sanayine yatırımlarını artırıyor. 2021'de ilk uçak gemisine kavuşacak olan Türkiye, yerli denizaltı için de düğmeye bastı.

Yerli denizaltı için çalışmalar başladı
Yerli denizaltı için çalışmalar başladı
GİRİŞ 15.10.2015 09:36 GÜNCELLEME 15.10.2015 09:36
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Atak Helikopteri, Altay Tankı, Bozok ve Atmaca Füzeleri, İHA ve onlarca zırhlı aracıyla savunma sanayiine çağ atlatan Türkiye, bölgededeki güvenliği artırmak için yatırımlarına bir yenisini daha ekliyor. 

YERLİ DENİZALTI MÜJDESİ

2021'de bir orduyu taşıyabilecek, tam teşekküllü hastaneye sahip ilk uçak gemisine kavuşacak olan Türkiye, yerli denizaltı için çalışmalara başladı.

Konu ile ilgili bilgiler veren Teknoloji Bakanı Fikri Işık, "Yeni bir denizaltı projesinin başlandı. 30-40 gün su altında kalınmasını sağlayacak hidrojen yakıt teknolojisinin de TÜBİTAK'ta geliştirilecek" dedi. 

YORUMLAR 9
  • hemso-70 8 yıl önce Şikayet Et
    ispirli kardes evet cok dogru soyluyorsun cok gec kalindi,Ama simdiye kadar boyle bir iktidar partisi gelmedide ondan,oncekiler bankalari nasil bosaltiriz telasindaydilar sonrada IMF'den borc dilenirlerdi,Allaha sukur borclar kapandi ulkemizin kasasi milyar dolarla doldu yatirimlar insallah hiz kesmeden devam edecek,tabi tek parti iktidari cikarsa insallah AKP tek parti olarak tekrar iktira gelir,yoksa yatirim falan kalmaz.
    Cevapla
  • mehmet 8 yıl önce Şikayet Et
    erbaka hoca muhendislik harikasi yapti motor herturlu yakitla calisi petrol, disel, hidrogen, sivi yag durmak yok yola devam TURKIYE
    Cevapla
  • Alı 8 yıl önce Şikayet Et
    Masallah
    Cevapla
  • Bahçeli 8 yıl önce Şikayet Et
    Denizaltı da istemiyorum, hiçbir şey istemiyorum.
    Cevapla
  • Raci 8 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim biliyor bütün iktidarlar böyle çalışmış olsaydı dünyada hala liderlik.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yüksek İstişare Kurulu toplantısında "anayasa" ele alındı
Flaş gelişme! Beşiktaş, Nuri Şahin'le masaya oturuyor!