Google'dan yenilik: İnternetsiz internet

Teknoloji devi Google'ın yeni uygulaması 'Save to Google' ile internetsiz internetin önü açıldı. Peki internetsiz internet nasıl olacak?

Google'dan yenilik: İnternetsiz internet
Google'dan yenilik: İnternetsiz internet
GİRİŞ 16.04.2016 16:01 GÜNCELLEME 16.04.2016 16:01
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

İnternet bağlantısı olmadan internet sayfalarına erişimi sağlayan uygulama 'Save to Google' hayata geçeçek. 'Save to Google' özelliği Google Chrome ile kullanılabilecek.

Teknoloji devleri arasında yerini alan Google, kullanıcıların istedikleri web sayfalarını daha sonra okumak için kaydetmelerine olanak tanıyan Pocket benzeri uygulamalara iddialı bir alternatif sunuyor. "Save to Google" adı verilen bu Chrome eklentisi daha önce biraz da sessiz sedasız bir biçimde kullanıcılara çevrimiçi ortamdaki görselleri saklamalarını sağlayan bir özellik halinde sunulmuş.

'SAVE TO GOOGLE' özelliği nasıl kullanılır?

'Save to Google' özelliğini kullanmak için, ilk olarak eklentiyi aktif hale getirmeniz gerekiyor. Daha sonra eklentinin Chrome tarayıcıya eklediği, arama çubuğunun yanındaki yıldız ikonuna tıklamanız, onu etiketlemeniz ve ardından google.com/save adresini ziyaret etmeniz yeterli.

Chrome tarayıcı üzerinden kullanabileceğiniz eklenti Web sayfalarını merkezi bir konuma kaydetmeyi sağlıyor.

YORUMLAR 3
  • Tolga Kaan 8 yıl önce Şikayet Et
    Boş ve gereksiz bir yenilik zaten Webarchive ile siteler kaydediliyor hem bir yazıyı falan almamız gerektiğinded kopyalayıyoruz ve bir reim gerektiğinde indiriyoruz. Şöyle sanıp güzel diyen olarabilir; facebook'u kaydettin sürekli güncellenecek, yok öyle bir şey.
    Cevapla
  • Ali Rıza çıtır 8 yıl önce Şikayet Et
    HARika
    Cevapla
  • mehmet 8 yıl önce Şikayet Et
    eklentinin adı tam olarak ne nasıl indirilecek ??
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Saraçhane provokasyonunda polislere kaldırım taşı atıldığı anlar ortaya çıktı!
S&P, Fed'in ilk faiz indirimini aralıkta bekliyor