Türk hackerlar New York borsasına saldırdı

Türk hacker grubu Aslan Neferler Tim, New York Borsasına siber saldırıda bulundu.

Türk hackerlar New York borsasına saldırdı
Türk hackerlar New York borsasına saldırdı
GİRİŞ 23.11.2016 22:48 GÜNCELLEME 23.11.2016 22:48
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Sistemin sunucularına saldıran hackerlar, "İşlem hacimleri baz alındığında tahmini kayıpları 800 milyon dolardır" açıklamasında bulundu.

Ünlü Türk hacker grubu Aslan Neferler Tim, bu defa New York Borsasını hedef aldı. Yurt içi ve yurt dışında ses getiren siber saldırılarda bulunan grup, New York borsasının sunucularını çökertti. ABD'nin, para için Müslümanlara zulüm yaptığını gerekçe gösteren grup üyeleri, ABD'yi maddi yönden zarara uğratmak için New York borsasının işlem, data ve finans sunucularını çökertti. Grup, borsanın işlem hacimleri baz alındığında 800 milyon dolar zarara uğratıldığını kaydetti.

Aslan Neferler Tim'in sosyal medya hesabından konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Ey ABD iki yüzlü olduğun müddetçe bizden gerekli tepkiyi alacaksın. Para için Müslümanlara etmediğin zulüm kalmadı. Paranla oynayalım ki canın acısın. ABD New York Borsası işlem, data ve finans işlem sunucuları çökertildikten sonra ana sayfanın da fişi çekilmiştir. Ayrıca kapalı devre network ağı da kesilmiştir. İşlem hacimleri baz alındığında tahmini kayıpları 800 milyon dolardır. Aslanlar geçerken uğradı" ifadeleri yer aldı.

YORUMLAR 5
  • melek 7 yıl önce Şikayet Et
    süpersiniz gençler yolunuz açık olsun
    Cevapla
  • mbayezit 7 yıl önce Şikayet Et
    Burdurdan da selamlar. Allah yar ve yardımcınız olsun.
    Cevapla
  • TR2023 7 yıl önce Şikayet Et
    biz kendimiz uretmedikten sonra siber savasinda kazanmak cok güc olur.. kullandigmiz ürünler kiminürünü?? abd, kore ve cin.. bu devetler kullandigimiz tüm cihazlari uzaktan kontrol edebiliyorlar.. hadi diyelim normal vatandasin kullandigi zaman belki cok zarari olmaz.. ama devlet tarafindan kullanilan ürünleri devletimiz uzaktan kontrol edilmesine mani olabiliyormu ? en basitinden yaziciyi misal olarak düsündügümüzde bunun cok vahim sonuclar cikarabileceginide bilmeliyiz..
    Cevapla
  • zara 7 yıl önce Şikayet Et
    Evet süper zeka arkadaş devlet kurumları sunucuları özelleştirilmiş linux kullanmakta(pardus gibi) ve yapılan girişimler en aza indirgenmektedir sen windows kullanmaya devam et. Bilim kurgu izleme bu aralar aç netten FBI 400 milyon dolarını çalan Türk'ü bir araştır.
    Cevapla
  • Uveys 7 yıl önce Şikayet Et
    İşte buuu Diyarbakırdan SelamLar elinze sağlık kardaşlarim..'' Elinzee sağlikkkk Yaşasin TC yukselişi ;)
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar heyecanlandıran gelişmeyi duyurdu! Rekor üstüne rekor kırıldı
Fuat Oktay duyurdu: 5 Türk devletinden ortak karar! En üst düzeye çıkartılıyor