LG G7'nin ekranı maliyeti yükseltmeyecek!

LG'nin bir sonraki amiral gemisi LG G7, maliyetleri düşürmek için LCD ekran kullanmaya devam edecek.

LG G7'nin ekranı maliyeti yükseltmeyecek!
LG G7'nin ekranı maliyeti yükseltmeyecek!
GİRİŞ 20.03.2018 14:32 GÜNCELLEME 20.03.2018 14:32

LG’nin tanıtımı yaklaşan amiral gemisi akıllı telefonu LG G7 için yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Yeni iddialara göre, LG G7 OLED ekrana sahip olmayacak. OLED ekranlar daha ince ve daha yüksek bir enerji verimliliğine sahip olsa da, bir LCD ekranın iki veya üç katı fiyatına mal oluyor.

Piyasa analizcileri, maliyetleri düşürmek için LG G7'de bir LCD ekranının kullanılma ihtimalinin yüksek olduğunu söylüyor. Her geçen gün daha fazla sayıda akıllı telefon üreticisi OLED ekrana geçerken, LG bu yeniliği maliyet nedeniyle yapmayacak gibi görünüyor.

sonraki amiral gemisinin, normal LCD ekrandan yüzde 35 daha az güç tüketmesi beklenen bir MLCD+ ekrana sahip olacağı bildirildi. Bu tip bir ekran, normaline göre daha iyi bir parlaklık sunuyor.

LG'nin G serisi için LCD ekranları kullanmaya devam etme kararının, iPhone X'in beklenenden daha düşük bir satış gerçekleştirmesiyle de alakalı olabilir. Çünkü uzun süredir LCD ekran kullanan Apple, ilk defa iPhone X ile OLED ekrana geçiş yapmıştı.

LG V30, LG'nin OLED ekrana sahip ilk akıllı telefonu oldu ancak, Güney Koreli şirketin bir sonraki V serisi telefonu için kullanmaya devam edip edemeyeceği henüz belli değil.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
CHP Grup Sözcüsünden şoke eden gaf: Cemil Tugay'a “Cemil Bayık” dedi
Abdülkadir Selvi'den ilginç iddia! Özel'in Erdoğan'a teklifi bu olacak