Google Çeviri paralı mı olacak?

Google CEO'su Sundar Pichai, günde 143 milyar kelime çeviren ve şirket için çok önemli miktarlarda gelir oluşturabilecek olan Google Çeviri servisi hakkında ilginç bilgiler paylaştı.

Google Çeviri paralı mı olacak?
Google Çeviri paralı mı olacak?
GİRİŞ 25.07.2018 11:58 GÜNCELLEME 26.07.2018 15:28
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Arama devi Google'ın CEO'su Sundar Pichai, şirketin ikinci çeyrekteki kazanç raporlarını açıkladığı konferansta Google Çeviri ile ilgili önemli bilgileri paylaştı. Bu servisin her gün yaklaşık olarak 143 milyar kelime çevirdiğini belirten Pichai'nin açıklamaları çeviri servisinin paralı olup olmayacağı ile ilgili soru işaretlerine neden oldu.

Google Çeviri paralı mı olacak?

 

 

Google Çeviri şu an günde milyarlarca kez kullanılmasına rağmen ücretsiz olarak hizmet vermeye devam ediyor. Küresel seyahatlerdeki artışlar ve Rusya'nın ev sahipliğinde düzenlenen Dünya Kupası'nın, milyonlarca yolcunun aynı anda çeviri hizmetine ihtiyaç duymasını sağladığı belirtilirken, bu sayının her geçen gün daha da arttığı belirtiliyor. 100'den fazla dil desteği sunan Google Çeviri, sıradan çevirilerin yanında sokak tabelaları ve yazıları da çevirebilme özelliklerine sahip.

Konferansta Google Çeviri'nin kullanım detayları ve çapı ile ilgili çeşitli bilgiler sunan Google CEO'sunun bu açıklamaları, şimdiye kadar ücretsiz olan bu hizmetin paralı olup olmayacağı ile ilgili soru işaretleri doğurdu. Her ne kadar Google'ın kısa vadede böyle bir planı olmasa da gelecekte bizler nelerin beklediğini kestirmek şu an için zor görünüyor.

KAYNAK: DONANIM HABER
YORUMLAR 3
  • tatvanlı 5 yıl önce Şikayet Et
    çok düzgün çeviri yapıyor bir de ücretli yapacaksınız
    Cevapla
  • Chool kız 2 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi ben anlamadım üçretlimi değilmi
    Cevapla
  • maraslı 5 yıl önce Şikayet Et
    aynan
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Şili Meclisi'nde skandal! Türkiye'den sert tepki: Yok hükmünde!
Sahipsiz köpekten kaçarken düşen genç kızın ayağı kırıldı