Apple AirPods'a sağlam rakip geliyor

Güney Koreli teknoloji devi Samsung'un kablosuz kulaklık sektöründeki rekabeti daha da kızıştıracak bir ürün çıkarma hazırlığında olduğu anlaşıldı. Samsung Buds isimli kulaklık AirPods'a rakip olacak.

Apple AirPods'a sağlam rakip geliyor
Apple AirPods'a sağlam rakip geliyor
GİRİŞ 26.09.2018 14:26 GÜNCELLEME 26.09.2018 14:26

Samsung'un Avrupa Birliği Fikri Mülkiyet Ofisi'ne (EUIPO) "Samsung Buds" için bir ticari marka başvurusunda bulunduğu ortaya çıktı. İlk olarak SamMobile isimli internet sitesi tarafından tespit edilen ticari marka, Samsung'un yakın gelecekte yeni bir çift kablosuz kulaklık çıkarabileceğini gösteriyor.

Samsung Buds, Güney Koreli teknoloji devinin ilk kablosuz kulaklığı olmayacak. Şirket daha önce Gear Icon X markası altında bir kablosuz kulaklık çıkarmıştı. Ancak Samsung'un ‘Gear’ markasını sonlandırmaya çalıştığını biliyoruz. Hatta firma bu konudaki ilk adımı yeni akıllı saatini Galaxy Watch markası ile piyasaya sürerek atmıştı.

Galaxy S10 serisi ile birlikte tanıtılabilir

Samsung'un kablosuz kulaklığı Apple AirPods ve Huawei'nin yakında çıkaracağı FreeBuds 2 Pro'ya rakip olarak gelecek gibi görünüyor. Şu an için Samsung Buds'ın ne zaman piyasaya sürüleceği belli değil ancak 2019'un başlarında muhtemelen Şubat ayında yeni Galaxy S10 serisi ile birlikte tanıtılabileceği tahmin ediliyor. Şüphesiz ki önümüzdeki günlerde konuyla ilgili daha fazla somut bilgiye sahip olacağız.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ankara’daki Aleviler Turgut Altınok’u destekleme kararı aldı!
İstanbul'a yeni tünel: Süre 30 dakika kısalacak, açılış tarihi belli oldu!