A101 uygun fiyatlı Honor 7c satacak

Honor’un en yeni fiyat/performans şampiyonu cep telefonu modeli Honor 7c, Türkiye’nin en büyük perakende zincirlerinden biri olan A101'de 11 Ekim’den itibaren satışa sunuluyor.

A101 uygun fiyatlı Honor 7c satacak
A101 uygun fiyatlı Honor 7c satacak
GİRİŞ 01.10.2018 15:21 GÜNCELLEME 01.10.2018 15:21
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Genç ve trendy akıllı telefon markası Honor'ın yeni telefonu Honor 7C, ilk kez ve özel olarak A101’de satışa sunuluyor. 11 Ekim tarihi itibariyle mağazalarda satılacak olan Honor 7c, 3 GB RAM, 32 GB depolama, yüz kilidi özelliği, dual kamera teknolojisi, portre modu gibi özellikler sunuyor. Honor ve A101 işbirliği ile Türkiye pazarında satışa sunulan yeni cep telefonu modeli Türkiye’nin dört bir yanında bulunan şubelerde satışa sunulacak.

İşbirliği ile ilgili açıklamalarda bulunan Honor Türkiye Başkanı Kevin Wang şunları söyledi: “Türkiye pazarı için yeni bir marka olan Honor olarak, genç neslin talebini karşılayacak yeni ürünleri getirmek için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz. Türkiye'nin önde gelen perakendecisi A101 gibi bir ortağa sahip olmak bizi çok mutlu ediyor. Honor 7c, iyi özelliklere sahip ve uygun fiyatı, heyecan verici teknolojilerle harmanlayan gelişmiş bir akıllı telefon. Türkiye pazarında A101 ile işbirliği yaparak Honor’un daha fazla kullanıcıya ulaşacağına inanıyoruz.”

Geçtiğimiz Nisan ayında Türkiye pazarına hızlı bir giriş yapan Honor, kısa zaman içerisinde biri amiral gemisi olmak üzere 4 ürününü arka arkaya Türk teknolojiseverlerin beğenisine sundu. Teknoloji ve tasarımı bir arada sunduğu ürünlerini uluslararası lansmanlarından çok az bir süre sonrasında Türkiye’ye getiren Honor, 7c ile sınıfındaki telefonlara fark atacak. 

YORUMLAR 1
  • iPek 5 yıl önce Şikayet Et
    Tablet
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kadıköy'de tur penaltılarla gitti! Fenerbahçe yarı finalin kapısından döndü
Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu kendisini hedef alan Oda TV'ye dava açıyor