Xiaomi Mi 9 özellikleri ortaya çıktı

Xiaomi‘nin bir sonraki amiral gemisi olacağı kesin gözüyle bakılan, Xiaomi Mi 9 özellikleri ile ilgili ilk detaylar gün yüzüne çıkartıldı

Xiaomi Mi 9 özellikleri ortaya çıktı
Xiaomi Mi 9 özellikleri ortaya çıktı
GİRİŞ 06.11.2018 10:01 GÜNCELLEME 06.11.2018 10:01
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İddiaya göre Xiaomi Mi 9 işlemcisi ile birlikte adından oldukça söz ettirecek.

Xiaomi Mi 9 özellikleri hakkında bomba iddia!

Xiaomi’nin özellikleri ve tasarımıyla oldukça büyük ses getirmeyi başardığı Mi 8modelinin ardından, teknoloji devi yeniden oldukça iddialı bir cihazla karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Rapora göre Xiaomi Mi 9,  Snapdragon 8150 işlemcisi ile piyasaya sunulacak olan ilk akıllı telefon olacağı iddia ediliyor.

GizmoChina tarafından aktarılan bilgilere göre, 2019’un ilk çeyreğinde tanıtılacağı belirtilen Mi 9 modelinin, henüz lanse edilmeyen Snapdragon 8150işlemcisinden gücünü alacak. Bununla birlikte son yılların trendi haline gelen çoklu kamera kurulumuna da ev sahipliği yapacak olan, Xiaomi Mi 9‘da toplamda 48 MP değerindeki üçlü kamera kurulumu da bizleri karşılayacak.

Bunun haricinde ise Mi 9 modelinin, 6  veya 8 GB RAM kapasitesi ile satışa sunulacağı da ön görülüyor. Burada en dikkat çeken detay ise, Mi 9 modelinin 10 GB RAM’lı özel bir versiyonuyla da gelecek olması. Tıpkı Xiaomi Mi Mix 3modellerinde olduğu gibi benzer bir strateji izleyecek olan teknoloji devi, akıllı telefon pazarında rakiplerini her konuda geride bırakmak istiyor.

Raporda paylaşılan diğer detaylarda ise, Mi 9 modelinin AMOLED bir ekranın üzerine kurulacağı belirtiliyor.  Ayrıca, söz konusu amiral gemisinde ekranın altına entegre edilmiş bir parmak izi okuyucusu da kullanıcıları karşılayacağı da özellikle vurgulanıyor.

Her yönüyle dikkat çekmeyi hedefleyen Xiaomi’, henüz bugün yayınlanan rapor hakkında resmi bir açıklamada bulunmadı. Ancak ilerleyen günlerde oldukça merak edilen amiral gemisi hakkında daha detaylı bilgilerin gün yüzüne çıkartılacağı da ön görülüyor.

YORUMLAR 2
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    10 senelik tecrübeli ve piyasayı bilen bi kullanıcı olarak en stabil saf/seri android te Xiaomi tercihimdir.Mui arayüz ile rahat kullanım sunan bi marka kısacası ios/iPhone Android/Xiaomi
    Cevapla
  • antepli 5 yıl önce Şikayet Et
    valla benim en beğendiğim telefon mi serisi bendeki mi6 6gb olan geçen yıl 1700 küsüre aldım şu an 2800 üstünde satılıyor o da 4gb ram olan benim ki 6gb ram lı , gelin vazgeçin şu diğer firmalardan...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hamas resti çekti! Gazze şartlarında taviz yok
Biden'dan İran'ın İsrail'e saldırısıyla ilgili şok itiraf!