Canik, 2019'un en iyisi seçildi

Samsun'da üretilen milli tabanca CANİK TP9 Elite Combat, ABD’de düzenlenen "Yılın Ateşli Silahlar Endüstrisi Takım Yarışması ve Ateşli Silahlar Endüstrisi Tercih Ödülleri" etkinliğinde, 2019’un en iyi tabancası seçildi.

Canik, 2019'un en iyisi seçildi
Canik, 2019'un en iyisi seçildi
GİRİŞ 25.06.2019 01:05 GÜNCELLEME 17.07.2019 08:59
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

CANİK TP9 Elite Combat, ABD’de bulunan Rockcastle Shooting Center (Rockcastle Atış Merkezi) tarafından düzenlenen, Annual Firearms Industry Team Challenge and Firearms Industry Choice Awards (Yılın Ateşli Silahlar Endüstrisi Takım Yarışması ve Ateşli Silahlar Endüstrisi Tercih Ödülleri) etkinliğinde, 2019’un En İyi Tabancası seçildi. Samsun Yurt Savunma (SYS), gelişmeyi, 20 Haziran’da, sosyal medya hesaplarından duyurdu.



TP9 Elite Combat, ödüle; silah ustaları, atış alanı sahipleri, pazarlamacılar, distribütörler, amatör atıcılar, kolluk kuvvetleri ve askeri personelden oluşan profesyonel bir ekibin yaptığı değerlendirme sonucunda layık görüldü.



TP9 Elite Combat, Özellikleriyle dikkat çekiyor

SYS’nin CANİK markası adı altında ürettiği TP9 Elite Combat tabancasında; polimer gövde, iğne ateşleme mekanizması, tek hareket tetik mekanizması ve pazarda en çok bulunan holografik optiklerin silaha montajını sağlayan 4 ayrı tip arayüz bulunuyor.

9×19 mm çapındaki tabanca, aşınma ve korozyon direncinin azami seviyeye çıkartılması için Tenifer ve Tenifer üzeri Cerakote® ile kaplanıyor. Silahın atış kontrol parçalarının tamamının kaplaması ise kullanıcıya kusursuz bir atış hassasiyeti sağlaması amacıyla nikelden yapılıyor. Kutu içeriği ise tüketicinin ihtiyaçları göz önünde bulundurularak en üst seviyede tutuluyor.

 

 

YORUMLAR 26
  • hursit dilaver 4 yıl önce Şikayet Et
    parası ne kadarsa verelim, alalım bari. ilerde lazım olur.bak dünyanın hali kötü.yunna da arab ta, bulgar da hırlamaya başladı. zaten FETÖnün yemlediği DHKPC ve PKK ile o arabikhain gürüh var. . ihkak-ı hak diye bir şey öğrenmiştik mücadele-i milli zamanında..unutan unutur da bizim gibi NİYAZILER, ENVERLER, HÜRRİYET GETİRDİLER MARŞI İLE BÜYÜYENLER İLE EDİRNEYE ENVER GİRECEĞİNE, BULGAR GİRSİN diyenleri yaşayanlar unutmaz. uyku da tutmaz.benden demesi..
    Cevapla
  • mehmet yaşar 4 yıl önce Şikayet Et
    abd tabanca satmıyordu iyisini biz yaptık
    Cevapla
  • vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun size 90 yıldır bu milletin değerleriyle oynadılar bir çivi çakmadılar emeği geçenden Allah razı olsun
    Cevapla
  • Vatansever 4 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah Allah CC Türkiyeme Yürü Ya Kulum dedi. Durmak yok inşallah yola devam
    Cevapla
  • Bir G@rip 4 yıl önce Şikayet Et
    Maşşallah çok başarılı buldum , teknik kısımdan anlamam ama tasarımına renk uyumuna tırtıklarına kadar çok başarılı olmuş, ve teknik açıdan çok çok iyi olmasa bu batılılar bu ödülü hayatta Türk yapımı bir silaha vermez bunu bilerek ne kadar başarılı olduğunu düşünmek lazım helal olsun durmak yok yola devammmmm......
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fahiş fiyata sivil boykot! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni talimat
'Güneş enerjisi'ni kullanarak insanları böyle kandırdılar! 'Tosuncuk'tan daha beter'