Yüzde 60 daha hızlı olacak!

ABD’nin kara listeye almasının ardından geliştirme sürecine hız verilen Huawei’nin kendi işletim sistemiyle ilgili olarak, şirketin en üst düzeyinden oldukça iddialı bir açıklama geldi. Huawei’nin kurucusu ve CEO’su Ren Zhengfei, “HongMeng Android'den yüzde 60 daha hızlı olacak” dedi.

Yüzde 60 daha hızlı olacak!
Yüzde 60 daha hızlı olacak!
GİRİŞ 08.07.2019 09:54 GÜNCELLEME 08.07.2019 10:55
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

ABD Başkanı Donald Trump’ın G20 zirvesinde zeytin dalı uzatmasına karşın, ABD Ticaret Bakanlığı’nın kara liste uygulamasına devam kararı verdiği Çinli teknoloji şirketi Huawei’den çarpıcı bir açıklama geldi.

 

 

Huawei’nin kurucusu ve CEO’su Ren Zhengfei, şirketin Android platformuna alternatif olarak geliştirdiği kendi mobil işletim sistemi HongMeng OS ile ilgili olarak hayli iddialı konuştu.

Zhengfei, Fransız dergisi Le Point’e verdiği röportajda, yeni işletim sistemlerinin Google’ın Android’inden yüzde 60 daha hızlı olacağını söyledi.

 

 

Zhengfei, “Sistemin 5 milisaniyeden daha az bir işlem gecikmesi var. Bu, Nesnelerin İnterneti'ne mükemmel bir şekilde uyarlanacak ve aynı zamanda otonom sürüşe de uygulanabilecek” dedi.

Tüm nesneleri aynı anda bağlamak için bu sistemi kurduklarını belirten Ren Zhengfei, "HongMeng işletim sistemi Android veya Apple Mac OS X sisteminde daha mı hızlı olacak?” sorusuna ise şu cevabı verdi: “Bu çok muhtemel… Huawei işletim sistemi HongMeng Android'den yüzde 60 daha hızlı olacak.”

Huawei’in kurucusu ve CEO'su Ren Zhengfei'ye göre HongMeng, Android’in yanısıra Apple'ın macOS işletim sisteminden de hızlı olacak.

Çinli şirketin bir süredir üzerinde çalıştığı ve Türkiye dahil olmak üzere bir çok ülkede patent başvurusu yaptığı kendi işletim sistemi Hong Meng’in gelecek ay tanıtılması da muhtemel.

Çinli şirketin, bu yıl 9-11 Ağustos tarihleri arasında düzenleyeceği Huawei Geliştirici Konferansı’nda HongMeng işletim sistemini tanıtması bekleniyor.

YORUMLAR 5
  • Mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Huawei bunuda yaparsa ki yapar işte İPhone o zaman biter. Çünkü satışlarda şimdi bile dünyada ikinci sırada Samsung’dan sonra ama böyle büyümeye devam ederlerse yakında dünyada en çok satılan telefon olacak.
    Cevapla
  • murat 4 yıl önce Şikayet Et
    çıkarsa androidi bırakıp alacağım
    Cevapla
  • Türk Vatandaşı 4 yıl önce Şikayet Et
    kötü komşu yine ev sahibi yapacak
    Cevapla
  • Kanunii 4 yıl önce Şikayet Et
    ABD bunu anlamaz iyi ki de anlamiyor..
    Cevapla
  • Muhtemel 4 yıl önce Şikayet Et
    Android in milleti izleme ve fişlemesinden dolayi telefonlar performans gosteremiyor ki,
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türk havacılığının altın çağı! TEBER Güdüm Kiti atış testi!
Ukrayna, Kırım'daki Rus S-400 sistemlerini vurdu