Selçuk Bayraktar: Dünya rekoru kırdık!

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, TEKNOFEST İstanbul’da 1,5 milyon ziyaretçi sayısını aştıklarını ve dünya rekoru kırdıklarını söyledi.

GİRİŞ 22.09.2019 19:41 GÜNCELLEME 22.09.2019 19:46
Bu Habere 43 Yorum Yapılmış

Bayraktar, Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı öncülüğünde, ülkenin önemli kurum ve firmalarının destekleriyle Atatürk Havalimanı’ düzenlenen, TEKNOFEST İstanbul’un ödül töreninde yaptığı konuşmada, TEKNOFEST İstanbul’un ikinci yılında "gökyüzüne bakan her çocuğun gözündeki parıltı en kıymetli umut ışığımızdır" dediklerini hatırlattı.



'DÜNYA REKORU KIRDIK'

 

Bu pırıltıya 6 gün boyunca sabahtan akşama kadar şahit olduklarını belirten Bayraktar, "Dün 1 milyonu aşmıştık, bugün 1,5 milyonu da aştık ve dünya rekoru kırdık." dedi.

Artık milli teknoloji hamlesi aşısının tuttuğunu dile getiren Bayraktar, "50 bin genç kardeşimiz ve sonrakiler ülkemizi, teknolojide inşallah lider yapacaklar. Buradaki genç kardeşlerimiz, hepsi teknolojinin şampiyonları. Ülkemizi uzayda, havacılıkta, yüksek teknolojide dünyada liderliğe taşıyacaklar." diye konuştu.

 

 

1,5 milyonu aşkın ziyaretçinin kendileri için büyük bir cesaret kaynağı olduğunu ve en büyük desteği bir anlamda bunun verdiğini ifade eden Bayraktar, sözlerine şöyle devam etti:

"Aziz milletimize hepinizin huzurunda tüm kalbimle teşekkür ediyorum. TEKNOFEST İstanbul, büyük bir takım oyunu. Önde biz görünenler dışında yüzlerce, binlerce sessiz gönüllüsü var. Onlara da en içten minnet duygularımı iletmek istiyorum. Bunun yanında tüm emek verenlere, tüm heyecanını duyanlara, tüm paydaşlarımıza, ziyaretçilerimizle bire bir ilgilenen güvenlik güçlerimize, organizasyonda görev alan tüm ekip arkadaşlarımızı tüm kalbi duygularımla selamlıyor, teşekkürlerimi iletiyorum. Tam bağımsız, güçlü ve müreffeh bir Türkiye için 3. TEKNOFEST’te buluşmak üzere."

YORUMLAR 43
  • melahat gülgönül 4 yıl önce Şikayet Et
    Ben ancak 1 gün gidebildim ve alanın yarısını ancak 5 saatte gezebildim..bu tür festivallerde zamanın 1 hafta olması gerektiğini düşünüyorum..ulaşımın sıkıntıları olmasaydı eminim ki 3 milyonun geçerdi...öncelik ulaşım sorunu çözülmeli ...ayrıca metro ile gitmek güzel ama hava alanının içinden geçiş kapalı olduğu için yürüme yolu çok uzun rink seferleri koyulabilirdi..tüm bu sıkıntılarına rağmen azimle gitmek yapılanları görmek çok gurur vericiydi...Emeği geçenlerden Allah razı olsun..
    Cevapla
  • İbrahim 4 yıl önce Şikayet Et
    Daha yeni başlıyoruz.
    Cevapla
  • Yiğido 4 yıl önce Şikayet Et
    Einstein görseydi insansız hava araçlarının dahisi diye dünyaya ilan ederdi...
    Cevapla
  • Aydın 4 yıl önce Şikayet Et
    CHP ne işimiz uzayda var diyebilir ? Kılıçdaroğlu da zaten bize kimse saldırmaz diyor dolayısıyla savunma sanayisini geliştirmek gereksiz CHP'ye göre. Bu parti iktidara talip nasıl bunlara oy verip kendilerine aydın diyorlar hayret ediyor İNSAN.
    Cevapla
  • Keles 4 yıl önce Şikayet Et
    Gelecegin aydinlik olsun alin baskan size teprikler guzel kardesim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti
MHP'den Yeniden Refah açıklaması! Dikkat çeken Milli Görüş çıkışı