Amazon bedava müzik dinletecek

Amazon, Prime ve Music Unlimited üyelerine ücret karşılığı sunduğu 2 milyonluk şarkı kataloğunu bedava ve reklamsız olarak tüm cihazlarda kullanıma açacağını belirtti. Popüler müzik dinleme uygulaması Spotify'ın hisseleri haber sonrası yüzde 5 geriledi. Wall Street analistleri, Amazon'un sayısı 250 milyona yaklaşan Spotify üyelerine göz diktiğini belirtiyor

Amazon bedava müzik dinletecek
Amazon bedava müzik dinletecek
GİRİŞ 19.11.2019 23:13 GÜNCELLEME 19.11.2019 23:13
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Elektronik ticaret devi Amazon, Prime ve Music Unlimited servisi üzerinden belirli bir ücretle sattığı müzik dinleme hizmetini ücretsiz hale getirdiğini duyurdu. Amazon, 2 milyonun üzerinde şarkının yer aldığını Prime müzik kataloğunu bedava olarak sadece Alexa kullanıcılarına sağlıyordu ve kullanıcılara reklam gösterimi de yapılıyordu.

Şirketten yapılan açıklamada, henüz Amazon Music Unlimited (sınırsız müzik) ya da Amazon Prime üyeliği olmayan müşterilerinin binlerce çalma listesini ve 2 milyonun üzerindeki şarkıyı reklamsız olarak akıllı telefonlar, tablet, bilgisayar ve televizyon üzerinden dinleyebileceği belirtildi.

Şirket ayrıca, daha önce 9.99 dolardan sattığı ve 50 milyonun üzerinde şarkının olduğu Music Unlimited uygulamasının fiyatını da 4 aylığına 1 doların altına çekerek 0.99 dolar olarak güncelledi.

 

 

Rekabette Amazon'un sertleşmeye başlaması ve yakında popüler bir başka internet uygulaması olan TikTok'un da müzik işine gireceğine dair iddiaların güçlenmesi Wall Street'te hemen tepkiye neden oldu.

YORUMLAR 3
  • mehmet tosun 4 yıl önce Şikayet Et
    uygulamayi isminin olsa indirilirdi.
    Cevapla
  • Bedava 4 yıl önce Şikayet Et
    Bedava bir şey yoktur. Bedava kullanılan bir üründe, ürün sizsiniz. Sizin verileriniz, sizin müzik tercihleriniz büyük veri haline gelip üzerinde istatistiksel ölçümler yapılarak yeni ücretli ürünlerde satın alma potansiyelinizi ölçüyorlar.
    Cevapla
  • Australia 4 yıl önce Şikayet Et
    Öf öf öf neler olacak
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Muharrem İnce'den Özgür Özel'e çok sert tepki! Flaş İzmir uyarısı!
Elektrik ve doğal gaz fiyatlarında nisanda değişiklik olmayacak