Nokia efsanesi geri dönüyor

Nokia'nın efsanevi modellerinden olan Nokia 5310 XpressMusic modeli yenilenerek tekrar satışa sunulacak. Resmi tanıtım tarihi açıklanmasa da sosyal medyada cihazın bir fotoğrafı paylaşıldı.

Nokia efsanesi geri dönüyor
Nokia efsanesi geri dönüyor
GİRİŞ 09.06.2020 10:53 GÜNCELLEME 09.06.2020 11:38
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Cep telefonlarının ilk yaygınlaştığı dönemde müzik çalar özelliğiyle büyük popülarite yakalayan Nokia 5310 Xpressmusic modeli yeniden karşımıza çıkıyor. HMD Global tarafından satın alındıktan sonra klasik modelleri tekrar piyasaya süren Nokia yeni bir ürünü daha tanıtacak. 

 

 

Çin merkezli firma Nokia 5310 için sosyal medya hesabından 'Nokia 5310 geri dönüyor' şeklinde bir paylaşım yapmıştı. 2007 yılının Ekim ayında satışa sunulan cihaz milyonlarca adet satmıştı. 


HMD Global firması cihazın satışa çıkacağı tarih hakkında net bir bilgi paylaşmadı. Ancak cihaz bir sitede satış listesine alınmış olarak görünüyor. Buradan hareketle kısa bir süre sonra meraklıların satın alabileceğini söyleyebiliriz.

 

 

Nokia 5310 Teknik özellikleri

Nokia 5310 modeli klasik tuşlu tasarımla ortaya çıkıyor. 240x320 piksel çözünürlükte ekrana sahip olan cihaz çift SIM kart yuvasına sahip. MediaTek MT6260A işlemcisiyle gelen cihaz 2G bağlantı desteği ve 16MB hafızayla gelecek. 

Cihazın orjinal tasarımındaki Play-Pause tuşları da yine ekranın iki kısmında yer alacak. Çift hoparlör ile ses çıkışı sağlayan cihazda FM radyo özelliği de bulunuyor. 1.200 mAh değerinde ve çıkarılabilir olan batarya ile 21 saat bekleme ve 7 buçuk saat konuşma süresi vaad edildi. 

Nokia 5310'un ülkemizde satışa sunulup sunulmayacağı henüz belli değil. 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 2
  • oflu 3 yıl önce Şikayet Et
    CÖP bu saaten sonra ona kimse para vermez hala neyin peşinde bunlar anlamadım tamam firmayı batırmak icin elinden geleni yaptılar
    Cevapla
  • Lüfer 3 yıl önce Şikayet Et
    Hafıza 16 mb. Ölme eşegim ölme
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Şırnaklı damatla Ukraynalı gelinin düğününde servet takıldı
Ebediyete uğurlanmak üzere memleketine gönderildi: Anadolu irfanının temsilcisiydi