PlayStaion 5'in tanıtımı saat kaçta? İşte Sony PS5'in fiyatı ve özellikleri!

Playstation 5'in tanıtımı için meraklıları saat saymaya başladı. Dünyanın en çok beğeni toplayan oyun konsolu Playstatin'ın 5. serisi bu gece hayranları ile buluşacak. Başta heyecanla beklenen ve merak edilen geliştirilmiş konsolun tüm özelliklerine yer verilecek lansmanda PS5'e ait tüm soru işaretleri kalkacak. İşte Playstation 5'in tanırım saati, özellikleri ve fiyatı...

PlayStaion 5'in tanıtımı saat kaçta? İşte Sony PS5'in fiyatı ve özellikleri!
PlayStaion 5'in tanıtımı saat kaçta? İşte Sony PS5'in fiyatı ve özellikleri!
GİRİŞ 11.06.2020 14:29 GÜNCELLEME 11.06.2020 14:29

Playstation 5 (PS5) bu akşam gece görücüye çıkıyor. Oyun severler tarafından sabırsızlıkla beklenen oyun konsolu yep yeni özellikleri ile büyük ilgi toplayacak gibi görünüyor. Düzenlenecek lansmanda geliştirilmiş yeni tip konsol hakkındaki tüm bilgiler meraklılarına tek tek anlatılacak. Peki Platstation 5 saat kaçta tanıtılacak? İşte merak edilen fiyatı ve özellikleri...

PLAYSTATİON 5 SAAT KAÇTA TANITILACAK?

Japon teknoloji devinin en çok satan oyun konsolu Playstation 5 bu gece Türkiye saati ile 23.00'de tanıtılmaya başlayacak. 

Sony’nin direktörü Sid Shuman Koronavirüs nedeni ile lansmanın 1080p ve 30 FPS banttan yayınlanacağını açıkladı. Ayrıca bant yayın olacağı için özenli bir ses çalışması yapıldığını belirten Shuman, oyun tutkunlarına tanıtımı kulaklık ile izlemelerini önerdi. 

PLAYSTATİON 5 CANLI İZLE

PLAYSTATİON 5 ÖZELLİKLERİ NELER?

Dünyanın en çok satan oyun konsollarının dan biri olan PlayStation'un 5. serisi ücünü sekiz çekirdekli AMD Zen 2 CPU işlemciden alacak. 16 GB GDDR6 RAM'i ve 825 GB'lık bir SSD depolama alanı ile hayranlarının karşısına çıkacak olan oyun konsolu oldukça üst seviye ses özelliklerini de beraberinde getirecek.

Bu gece tanıtılacak oyun konsolunun detaylı özellikleri saat 23.00'de başlayacak lansman ile kesinlik kazanacak.

PLAYSTATİON 5 FİYATI NE KADAR?

Japon teknoloji devi Sony'nin en gözde cihazlarından biri olan Playstation 5'in 500 dolar fiyat etiketi ile satışa sunulması bekleniyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hamas: Müzakerelerde esnek bir tutum sergiledik ancak İsrail süreci uzatıyor
ABD hazırladı! Skandal rapora Türkiye'den tepki!