Playstation 5 yeni aksesuarlarla geldi

Sony dün gece PlayStation 5'in resmi olarak tanıtımını gerçekleştirdi. Oyun severlerin merakla beklediği konsolun yanında tanıtılan aksesuarlar oyun deneyimi bir üst seviyeye taşıyacak. Kulaklık, kamera, şarj istasyonu gibi aksesuarlar oyuncuları heyecanlandırdı.

Playstation 5 yeni aksesuarlarla geldi
Playstation 5 yeni aksesuarlarla geldi
GİRİŞ 12.06.2020 12:01 GÜNCELLEME 12.06.2020 12:01

Sony tarafından PlayStation 4 tanıtımının üzerinden 7 yıl sonra yeni oyun konsolu PlayStation 5 dün gece saatlerinde tanıtıldı. Uzun süredir beklenen oyun konsolunun tasarımı ve yeni oyunlar lansmanda tanıtıldı. Oyun deneyimini artırmak isteyen Japonya merkezli firma kulaklık, şarj istasyonu ve kamera gibi yeni aksesuarlarını da tanıttı. 

İKİ FARKLI PLAYSTATION 5 VERSIYONU OLACAK


PlayStation 5, iki farklı versiyonla satışa sunulacak. PlayStation 5 ismiyle tanıtılan ilk versiyon 4K Blu-ray disk sürücüsüne, USB-A ve USB-C bağlantı noktalarına sahip durumda.  PlayStation 5 Digital Edition'da ise bir disk girişi bulunmuyor. Bu nedenle PlayStation 5 Digital Edition’a oyunlar PlayStation Network’ü kullanarak internet üzerinden yüklenecek. 

Sony, PlayStation 5'in tasarımında, tıpkı Dualsense oyun kolunda olduğu gibi siyah ve beyaz renklere ağırlık veriyor ve oyun salonlarının fazlasıyla memnun olacağı mavi LED aydınlatma kullanıyor.

PLAYSTATION 5 AKSESUARLARI

Sony’nin PlayStation 5 etkinliğinde PlayStation 5’in iki versiyonunun dışında oyun konsoluyla beraber gelecek aksesuarlar da belli oldu. Etkinlikte DualSense şarj istasyonu, HD kamera, Pulse 3D kablosuz kulaklık ve Media Remote uzaktan kumanda gösterildi. 

Aşağıda PlayStation 5'in ve yeni aksesuarların detaylı fotoğraflarını görebilirsiniz

 

KAYNAK: WEBTEKNO
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrail ordusu, Gazze'nin orta kesiminden çekildi
Başkan Erdoğan 'Kapımız açık' demişti! Özgür Özel'den açıklama!