Asus'un yeni oyun canavarı 16GB RAM ile geliyor

Asus’un yeni oyun telefonu Asus ROG Phone 3 devasa RAM kapasitesi ve diğer yüksek teknik özellikleriyle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. İşte Asus ROG Phone 3’ün teknik özellikleri.

Asus'un yeni oyun canavarı 16GB RAM ile geliyor
Asus'un yeni oyun canavarı 16GB RAM ile geliyor
GİRİŞ 24.06.2020 10:16 GÜNCELLEME 24.06.2020 10:16

Oyuncu bilgisayarlarıyla piyasada kendisine yer edinen üretici tekrar mobil oyuncuları sevindirecek bir cihazla karşımıza çıktı. Asus’un adet oyun canavarı diyebileceğimiz yeni modeli Asus ROG Phone 3, 16 GB RAM kapasitesiyle oyun deneyimini bir adım yukarı taşıyacak.

ASUS ROG PHONE 3 TEKNİK ÖZELLİKLERİ

Asus ROG Phone 3 gücünü Qualcomm Snapdragon 865 yonga setinden alıyor. Bu işlemciye 16 GB RAM kapasitesi eşlik ediyor. 512 GB dahili depolama alanı da eklendiğinde gerçek bir oyun canavarından bahsediliyor. Eğer ben çok oyun oynarım diyor ve telefonunuzu sürekli olarak şarj etmek gibi bir dert istemiyorsanız Asus ROG Phone 3 tam size göre çünkü telefon 5.800 mAh'lik dev bir batarya ile gelecek.

TEMMUZ'DA TANITILACAK

Asus'un oyun odaklı telefonlarının kutusu gerçekten de çok fazla detayla geliyor. Asus ROG Phone 3 kutu içeriğinin de baya bir zengin olacağını söylemek yanlış olmaz. Telefon bu zengin içerikli kutusundan Android 10 işletim sistemi ile çıkacak. Asus ROG Phone 3 çıkış tarihi ise önümüzdeki ayı işaret ediyor.

 

 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Mücahitler, F-16 bombalarıyla 2 işgalci birliği havaya uçurdu!
CHP kurmayları açıkladı! İşte Özel'in Erdoğan'a götüreceği konular