iPhone 12 hakkında iki yeni iddia

Apple’ın merakla beklenen cihazı iPhone 12 için her geçen gün yeni bir haber paylaşılıyor. Şimdi de iPhone 12’nin kutu içeriği ve batarya kapasiteleri ortaya çıktı.

iPhone 12 hakkında iki yeni iddia
iPhone 12 hakkında iki yeni iddia
GİRİŞ 26.06.2020 10:46 GÜNCELLEME 26.06.2020 10:46

iPhone 12 sızıntıları hız kesmeden devam ediyor. Son haftalarda sürekli olarak tasarımıyla ilgili sızıntılar gelirken artık tanıtım yaklaştıkça diğer detaylar da gün yüzüne çıkmaya başladı.

Geçtiğimiz günlerde iPhone 12 ile gelecek şarj cihazının fotoğrafı paylaşılmıştı. İnternette ortaya çıkan şarj cihazının 20W desteği olduğu görülmüştü. Android cihazların 65W şarj desteğine sahip olduğu düşünülürse, iPhone modellerinin düşük kalması kullanıcıları üzmüştü.

IPHONE 12 YÜKSEK BATARYAYLA GELEBİLİR

Son yıllarda akıllı telefonların batarya kapasiteleri üzerine tartışmalar çoğalmaya başladı. Kullanıcılar gün içinde kesintisiz kullanım sağlayarak, şarj derdiyle uğraşmak istemiyor. Hatta bir günden fazla şarja ihtiyaç duymayan modeller, kullanıcıları memnun ediyor. Ancak iPhone modelleri, Android modellerine göre düşük batarya kapasiteleriyle biliniyor.

Ortaya çıkan 20W şarj cihazıyla yeni gelecek modellerin daha yüksek batarya kapasitesine sahip olacağı belirtiliyor.

iPhone 11 Pro 3.046 mAh ve iPhone 11 Pro Max 3.969 mAh batarya kapasitesine sahip. Yeni gelecek iPhone 12 serisinin bu değerlerden daha yukarıda batarya kapasitesine sahip olması bekleniyor.

KUTU İÇERİĞİ ZAYIF OLACAK

iPhone 12’nin kutu içeriğiyle ilgili de yeni bir haber sızdırıldı. Ming-Chi Kuo isimli analist tarafından iPhone 12’lerde EarPods kulaklığın kutudan çıkmayacağı belirtilmişti. iPhone 12 bekleyen kişiler tarafından eleştirilen bu gelişmenin üzerine kutudan şarj cihazının da çıkmayabileceği belirtiliyor. iPhone 12’nin kutu içeriğinde yalnızca bir adet Lightning kablosu çıkabilir.

 

 

 

KAYNAK: SHİFTDELETE
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Uluslararası Adalet Divanı'ından kritik Gazze kararı!
Savunma Sanayii'nde bir ilk! ABD, Türkiye'den almaya başladı