Tek şarjla 38 gün kullanılabilen Outikel WP5 Pro tanıtıldı

Askeri sağlamlıkta akıllı telefonlar üreten Outikel tarafından bir aydan uzun süre şarjı dayanan yeni bir model tanıtıldı. Outikel WP5 Pro ismiyle tanıtılan akıllı telefonun teknik özellikleri haberimizde.

Tek şarjla 38 gün kullanılabilen Outikel WP5 Pro tanıtıldı
Tek şarjla 38 gün kullanılabilen Outikel WP5 Pro tanıtıldı
GİRİŞ 01.07.2020 15:28 GÜNCELLEME 01.07.2020 15:30
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Çin merkezli akıllı telefon üreticisi Outikel özellikle çizilme ve kırılmalara dayanıklı cihazlarıyla tanınıyor. Firmanın yeni modeli Outikel WP5 Pro’da sağlamlığının yanı sıra yüksek şarj süresiyle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

 

 

DEV BATARYA KAPASİTESİ

8 bin mAh batarya kapasitesine sahip olan cihazın tek şarj ile 38 gün boyunca kullanılabildiği belirtildi. Ayrıca su geçirmezlik için IP68 ve IP69 sertifikaları bulunan cihazın düşme, çarpma ve toza dayanıklılığı da bulunuyor.

 

 

OUTIKEL WP 5 PRO TEKNİK ÖZELLİKLERİ

5.5 inç boyutlu HD+ (720 x 1400p) çözünürlük sunan telefonun ön tarafında 5 megapiksel çözünürlük sunan bir selfie kamerası bulunuyor. Arka tarafta ise 2 MP derinlik sensörü, 2 MP makro lens ve 13 MP çözünürlük sunan ana kamera yer alıyor.

MediaTek Helio A25 işlemcisinden güç alan model, 4 GB RAM ve 64 GB depolama alanı sunuyor. MicroSD kart desteği ile birlikte depolama alanı 128 GB'a kadar artırılabiliyor.

Android 10 işletim sistemi ile birlikte gelen telefonun fiyatı 159 dolar. Yani yaklaşık olarak 1090 TL kadar. Kısa süreliğine tanıtım indiriminde olduğu için şu an 129,99 dolara yani 890 liraya alınabiliyor.

Oukitel WP5 Pro, 7 Temmuz tarihinde markanın resmi internet sitesi üstünden global satışına başlanacak.

KAYNAK: MİLLİYET
YORUMLAR 4
  • .......... 3 yıl önce Şikayet Et
    Başka bir marka da yapıyor buna benzer bi'şiyler. Termal kamerası bile vardı.
    Cevapla
  • temel 3 yıl önce Şikayet Et
    pil ve cam konusunu bilerek cok køtu yapiyorlar bence birileri adim atmasi gerek idi eger dogru ise pil super demek bak o zaman digerleri de ayni kalite yapar hepsi anlasmis kalitesiz sey yapiyor satiyor
    Cevapla
  • zafer gülten 3 yıl önce Şikayet Et
    Hiç olmasa tek şarjla 1 gün gidebilen birde elektrikli bisiklet yapabilseler,aldım bi elektrikli bisiklet 2 saatte şarjı bitiyor,insanı yolda bırakıyor.tavsiye etmem yani.
    Cevapla
  • musab 3 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyeye geldiğinde 3.000 tl
    Cevapla
DİĞER HABERLER
110 Liralık kurabiye satan işletmeci "Şu an maliyetine satıyoruz, zam yapıcaz" dedi
'Güneş enerjisi'ni kullanarak insanları böyle kandırdılar! 'Tosuncuk'tan daha beter'